objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sobota, 21. april 2007 ob 07:48

Igy bi z Lisco in štirimi kubiki peska
Četrtkova modna revija Lisce v Emporiumu je privabila tudi mnogo znanih obrazov
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Včerajšnja modna revija blagovne znamke spodnjega perila in kopalk Lisca v ljubljanski trgovini Emporium (BTC) ni bila namenjena samo razkazovanju najnovejše kolekcije in bolj ali manj popolnih teles slovenskih manekenk ter manekenov. Pokazati se je prišlo tudi nekaj znanih Slovencev.
#revija#
Prvo vrsto, tik ob modni pisti, so zavzeli strokovnjakinja za odnose z javnostjo in najbolj seksi slovenska antropologinja Jerca Legan, (po prvem maju začenja tudi s pisanjem bloga za www.pozareport.si), televizijska voditeljica in novinarka Barbra Drnač, hišna modna stilistka Pop TV Slavka Pajk, pevca Branko Jovanovič - Brendi in Andrej Šifrer, slovenska manekenska legenda Rok Lasan, med zbranimi smo opazili še Sreča Blasa, bolj znanega kot Daphne iz skupine Sestre, lastnika modne agencije Bronz Joa Raina, fotografa Aljošo Rebolja in nekaj drugih znanih fac iz sveta mode in estrade. Seveda ni manjkala predsednica uprave Magistrat International, družbe, ki ima v lasti tudi Emporium, Helena Draškovič.


Manekenke je stilist, koreograf, scenarist in organizator dogodka Igor Jelen Igy izbral osebno, na kastingu. Po pisti so korakale na takte glasbe, ki jo je vrtel Iztok Bračko alias DJ Onyx.Jelen nam je tudi zaupal, da si Liscino modno revijo v začetku zamislil malo drugače.


Ena od idej je na primer vključevala tudi štiri kubike peska, tpda pesek bi kasneje težko odstranili iz Emporiuma, zato so se zatekli k drugačnemu, bolj preprostemu, konceptu.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Jerca Legan, Barbra Drnač Slavka Pajk Branko Jovanovič - Brendi Andrej Šifrer Rok Lasan, Sreča Blasa Daphne Joa Raina Aljošo Rebolja Helena Draškovič Igor Jelen Igy Iztok Bračko Onyx

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Igy bi z Lisco in štirimi kubiki peska