objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 24. april 2007 ob 22:17

Košir proti Ruparju, za hokej in Jesenice!
Bo nekdanjemu smučarskemu asu uspelo zamenjati arogantnega propadlega politika?
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Na jutrišnji skupščini hokejskega kluba Acroni Jesenice, medijsko razvpiti že pred samim začetkom, se bo odločalo (predvsem) o usodi predsednika kluba Pavleta Ruparja, nekdanjega poslanca SDS in bivšega župana Tržiča, ki se zdaj ukvarja z lobiranjem. Naši viri trdijo, da zamenjavo Ruparja trasira nekdanji smučarski as Jure Košir, ki v jeseniškem klubu skrbi za marketing, za seboj pa ima precej uspešno poslovno sezono. Košir in Rupar sta se že pred časom sicer hudo sprla, tako da je Rupar Koširju celo prepovedal hoditi na tekme.
Zamenjavo Ruparja pa zahtevajo tudi nekateri sponzorji, saj njegovo predsednikovanje menda ne pelje nikamor. Rupar pa, nasprotno, prepričuje nekatere starejše člane kluba, da je ravno on pravi človek za vodenje kluba; prepričevalne metode, ki naj bi jih arogantni Rupar pri tem uporabljal, so menda vsaj neokusne, nekateri se ga po naših informacijah celo bojijo. Pri tem je zanimivo, da eni še vedno skrajno naivno nasedajo njegovim domnevno močnim političnim zvezam, saj se nekdanji poslanec neženirano sklicuje celo na predsednika vlade Janeza Janšo, čeprav se ve, da Rupar do Janše nima več nobenega dostopa. Šef vlade in SDS mu po naših informacijah od razvpite afere z ljubico Ksenijo Slak in neprijavljenimi stanovanje ne dviguje (več) telefona; so pa Ruparja danes pohvalili v Slovenskih novicah, časopisu, ki je tradicionalno nenaklonjen Juretu Koširju.

Koširjevi pristaši in Ruparjevi nasprotniki nameravajo na sredini skupščini, ki se začne ob 18. uri v Gasilskem domu na Javorniku, predlagati ime kandidata za novega predsednika skupščine. Ta naj bi prišel iz vrst bodočega drugega največjega sponzorja kluba (največji še vedno ostaja Acroni). Ime in priimek morebitnega Ruparjevega naslednika pa je še skrbno varovana skrivnost. Se pa ve, da če zloglasni Rupar ostane, novih sponzorjev ne bo, saj vstop v klub logično pogojujejo z odhodom propadlega politika.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Pavleta Ruparja, Jure Košir Janeza Janšo Ksenijo Slak

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Košir proti Ruparju, za hokej in Jesenice!