objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 27. april 2007 ob 08:45

Sabina Remar in Gregor Polončič sta zaljubljena!
Manekenka in hokejist sta ekskluzivno za naš portal spregovorila o njunem razmerju
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Najnovejši slovenski športno-estradni par sta misica in manekenka Sabina Remar in eden najboljših slovenskih hokejistov Gregor Polončič.
Njuno razmerje se je začelo telekomunikacijsko - s sms sporočili. Remarjeva, nekdanja Miss Universe Slovenije, je za naš portal povedala, da se je v postavnega športnika zagledala že v začetku leta, ko si je ogledala eno izmed tekem hokejskega kluba Acroni Jesenice, v katerem igra tudi Gregor. Že takoj naslednji dan je šla v akcijo in si priskrbela njegovo telefonsko številko. "5. februarja, ko je praznoval svoj 26. rojstni dan, sem mu poslala sms sporočilo in mu zaželela vse najboljše," je povedala samozavestna lepotica. Naslednje dni sta si izmenjala še nekaj sporočil, potem pa sta se le dogovorila, da se srečata. "V živo je bil še boljši ,kot sem pričakovala. Takoj sva se zaštekala in jaz sem vedela, da bo iz tega nekaj," nam je še zaupala Remarjeva.

Seksi temnolaska je navijala skoraj na vseh tekmah slovenske reprezentance na pravkar končanem svetovnem prvenstvu divizije I v hokeju v Tivoliju. "Na zadnji tekmi, kjer so naši premagali Litvo s 4:2, sem jokala od veselja in vznemirjenja," je še povedala Remarjeva, in dodala, da ji je pri Gregorju najbolj všeč to, da je ne utesnjuje in ji zaupa. Tudi sam je ambiciozen športnik, zato razume, da je njegovo dekle za svojo kariero pripravljeno narediti marsikaj, tudi za dlje časa odpotovati v tujino in tvegati, da se bo njuna ljubezen ohladila.
In prav zanimivo je opazovati, kako se hokejist, ki na ledu velja za precej neugodnega nasprotnika, ob pogledu na svojo Sabino popolnoma razneži. Ves čas intervjuja od leto dni mlajše lepotičke ni odmaknil zaljubljenega pogleda.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sabina Remar Gregor Polončič.

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sabina Remar in Gregor Polončič sta zaljubljena!