objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 3. maj 2007 ob 18:01

Alenka Gotar: Presenečeni boste!
Naši predstavnica na Evrosongu 2007 z zamudo odletela proti Helsinkom
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Naša letošnja evrovizijska predstavnica, operna pevka, Alenka Gotar, je z uro in pol zamude z Brnika odletela proti Helsinkom.
V finski prestolnici jo najprej čaka veliko novinarskih konferenc, intervjujev, predstavitev in nastopov. 9. in 10. maja 2007 bodo sledile tri generalke, kjer bo Alenka na predizboru nastopila kot 25. in če bo ocenjena kot ena izmed desetih najboljših, jo 11. in 12. maja čakajo še tri generalke za finalni izbor in neposredni prenos izbora, ki ga bomo lahko spremljali ob 21. uri na 1. programu Televizije Slovenije. Sicer pa je Alenka pred odhodom povedala,  da so zadnji tedni minili predvsem v delovnem duhu.
#alenka1#
Veliko časa so ji vzeli intervjuji, nastopi, snemanja in pomerjanje in izbiranje oblačil, predvsem večerne toalete, ki jo bo nosila v Helsinkih. »Presenečeni boste,« je še obljubila, saj bo tudi scenski nastop čisto drugačen od tistega, ki smo ga videli na Emi. Kljub temu, da slovenska javnost pričakuje veliko, pa kot je povedala Alenka sama ne pričakuje čisto nič in obenem upa na to, da jo bodo Slovenci tudi v primeru da ne bo dosegla želenega, lepo sprejeli, ko se bo vrnila nazaj in je ne bodo grajali in kritizirali.
Skupaj z Gotarjevo je danes v Helsinke na izbor za Pesem Evrovizije 2007 odfrčal tudi prvi del slovenske evrovizijske delegacije: pet spremljevalnih vokalistov (Polona Furlan, Amira Hidić, Martina Majerle, Rudi Bučar in Andrej Babić, ki je tudi avtor skladbe Cvet z juga), vodja delegacije Aleksander Radić, producent projekta Edo Brzin, televizijska komentatorka Mojca Mavec, kostumograf nastopajočih David Matej Goljat in predstavnica založbe ter Alenkina PR-menedžerka Urša Mravlje Fajon. Nekaj dni pozneje se jim bodo pridružili še vodja projekta EMA in pomočnik direktorja Televizije Slovenija Igor Pirkovič, članica strokovne skupine pri EBU za izvedbo Pesmi Evrovizije Miša Molk ter radijska novinarja in komentatorja Aida Kurtović in Jernej Vene.
Slovenska delegacija ima v petek, 4. maja 2007, že prvo samostojno vajo in novinarsko konferenco. 6. maja 2007 se postopek ponovi.

Alenka bo 7. maja 2007 nastopila na odru v Evrovizijski vasi, in sicer v sklopu kampanje Evropske komisije (Evropsko leto enakih možnosti za vse), ki je tudi uradni pokrovitelj obeh prenosov Pesmi Evrovizije iz Helsinkov.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Alenka Gotar, Polona Furlan Amira Hidić, Martina Majerle rudi bučar ndrej Babić Aleksander Radić Edo Brzin Mojca Mavec David Matej Goljat Urša Mravlje Fajon igor pirkovič miša molk Aida Kurtović Jernej Vene

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Alenka Gotar: Presenečeni boste!