objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 4. maj 2007 ob 04:33

Pričakovano prvo mesto Eve Irgl
Najbolj privlačne političarke so tri poslanke: Irgl, Žgajner Tavš in Kucler Dolinar
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Velika in pričakovana zmagovalka naše ankete na temo, katera je najbolj privlačna slovenska političarka, je poslanka Janševe SDS Eva Irgl (prejela je 90 glasov ali 48,13 odstotkov), ki velja tudi za neuradno miss državnega zbora.

Na drugo mesto se je prav tako pričakovano uvrstila poslanka Jelinčičeve nacionalne stranke Barbara Žgajner Tavš, na visokem tretjem mestu pa je pristala nepovezana poslanka in članica društva Zares, Majda Širca. Sledijo poslanka Bajukove Nove Slovenije Mojca Kucler Dolinar, šefica ljubljanske SD Metka Tekavčič (kmalu ji poteče funkcija prodekanke Ekonomske fakultete v Ljubljani) in generalna državna tožilka Barbara Brezigar. Najslabše so se odrezale nekdanja ljubljanska županja Danica Simšič, aktualna državna sekretarka na ministrstvu za gospodarstvo Andrijana Starina Kosem, in še ena nepovezana poslanka, Cveta Zalokar Oražem, ki so dobile vsaka le po en glas. Edina ministrica v Janševi vladi, Marjetka Cotman, je prejela tri glasove.
Skupno število glasov je bilo tokrat rekordno – 187, statistiko glasovanja pa si lahko ogledate v rubriki arhiv anket.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Janševe Eva Irgl Jelinčičeve Barbara Žgajner Tavš Majda Širca Bajukove mojca kucler dolinar metka tekavčič Barbara Brezigar Danica Simšič Andrijana Starina Kosem Cveta Zalokar Oražem Marjetka Cotman

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pričakovano prvo mesto Eve Irgl