objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 12. maj 2007 ob 13:17

Ne zamudite: Urška Hrovat v pijanem transu na zabavi revije Nova!
Danes ob 20.00 premierno in ekskluzivno objavljamo video posnetek totalno pijane smučarke
2007 Pozareport

Odpri galerijo

V četrtek zvečer je bila v prostorih Vibe filme zabava ob 5. obletnici izhajanja revije Nova. Pomembnejših gostov iz sveta politike in gospodarstva ni bilo, kljub tako famozni rdeči preprogi, z izjemo novega predsednika uprave SiMobil Vodafone, Dejan Turka (ki je zabavo, kot se spodobni, zapustil razmeroma kmalu, po 22. uri), in morda znanega odvetnika Petra Čeferina (njegova spremljevalka, stevardesa Rija Čič je nosila zelo prozorno obleko...), ni bilo, zato so prevladovali tisti estradniki, oziroma estradnice, ki tudi sicer kraljujejo na straneh te tabloidne revije.


Kljub temu smo na zabavi zabeležili vsaj dve aferi. Totalno in domala neokusno se ga je napila nekdanja smučarka Urška Horvat (čeprav je na zabavo prišla šele okoli enajstih zvečer), in stepel se je eden izmed treh tako imenovanih Žrebcev iz televizijske oddaje Tistega lepega popoldneva na TV Slovenija, Davorin.
Obe aferi bomo podrobneje opisali v članku, ki bo na portalu objavljen danes ob 20.00, ko bomo tudi ekskluzivno in premierno zavrteli video posnetek pijane Urške Hrovat.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Dejan Turka Petra Čeferina Rija Čič Urška Horvat Davorin

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ne zamudite: Urška Hrovat v pijanem transu na zabavi revije Nova!