objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 23. maj 2007 ob 14:52

Vili Resnik ignoriral maturantski ples hčerke Sare?!
Nekdanji zvezdnik menda že eno leto nima stikov z otrokoma iz prvega zakona
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Prikupna Sara Resnik, hčerka pevca Vilija Resnika, je menda hudo jezna na svojega očeta. Naši viri zatrjujejo, da Resnik, ki je pred kratkim dobil tretjega otroka (z novo spremljevalko Tamaro, o čemer smo že poročali), že dobro leto nima stikov s hčerko in sinom iz prvega zakona. Medtem ko je pevec v času, ko je bil še eden izmed bolj popularnih slovenskih glasbenikov, Tima in Saro veselo razkazoval fotogarafom in televizijskim kameram, je očitno njegovo navdušenje nad njima po ločitvi od žene Mojce precej upadlo.
Svojo najstarejšo hčerko Saro pa je Vili najbolj razočaral v sredo, 16. maja. Takrat je imela namreč s sovrstniki ljubljanske Gimnazije Poljane maturantski ples.

Nanj sta z mamo Mojco povabili tudi odtujenega Vilija, ki pa se na Gospodarskem razstavišču, kjer je bil ples, ni prikazal. Tako je Sara, sicer odličnjakinja in ena bolj priljubljenih deklet na šoli, enega najpomembnejših dogodkov v svojem življenju preživela le v družbi mame, brata, dedka in babice. Po naših informacijah naj bi si Vili v zadnjih mesecih tako obupno prizadeval za vrnitev na glasbeno sceno, da je pripravljen nastopati skoraj zastonj. Zahteva namreč le povrnitev potnih stroškov.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sara Resnik Vilija Resnika Tamaro Tima Mojce

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vili Resnik ignoriral maturantski ples hčerke Sare?!