objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 25. junij 2007 ob 18:31

Američanke so izbrale: Najbolj seksi je Matthew McConaughey
Revija People objavila seznam desetih najbolj zaželenih ameriških samcev
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Revija People je s pomočjo ankete med svojimi bralkami izbrala deset najbolj seksi ameriških samcev. Prvo mesto je pripadlo modrookemu igralcu Matthewu McConaugheyu, ženske pa naj bi prepričala predvsem njegova popolna in športna postava.Na drugem mestu se je znašel prav tako igralec Jack Gyllenhaal, ki je še čisto sveže samski, saj se je pred dnevi razšel z igralko Reese Witherspoon. Tudi tretji najbolj vroči samec je igralec, Chris Evans. Bralke je prepričala njegova izjava, da je dober poslušalec in da se na zmenkih zelo rad pogovarja. So pa Američanke navdušene tudi nad 27-letnim plesalcem Maksimom Chmerkovskiyem, ki je zaslovel v ameriški različici oddaje Zvezde plešejo.
Pravi, da se zaveda, da ima lepo telo in da ga ženske rade gledajo, zato jim ga tudi z veseljem pokaže. Na mestih od pet do deset, si sledijo še igralec in pevec Ludacris, country pevec Kenny Chesney, Blake Lewis, eden izmed tekmovalcev v televizijski oddaji Ameriški idol, igralec Adrian Grenier, hitrostni drsalec Apolo Ohno in sloviti pevec Justin Timberlake.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Matthewu McConaugheyu Jack Gyllenhaal Reese Witherspoon Chris Evans Maksimom Chmerkovskiyem Ludacris Kenny Chesney Blake Lewis Adrian Grenier Apolo Ohno Justin Timberlake

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Američanke so izbrale: Najbolj seksi je Matthew McConaughey