objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 26. junij 2007 ob 16:11

Ekskluzivno: Turbo Angels na Kosovu zabavali slovenske vojake
Popularna skupina v Djakovico poletela z zasebnim letom, zahtevali pa so običajen honorar
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Na proslavi ob dnevu državnosti, ki so jo včeraj organizirali tudi za slovenske vojake v mednarodni misiji na Kosovu, je nastopila tudi glasbena skupina Turbo Angels. Raaya, Dejana, Mašo in Marjetko je v ponedeljek zgodaj zjutraj na letališče pospremila tudi naša ekipa. Zanimivo, ministrstvo za obrambo jih je za nastop prosilo preko elektronske pošte. "Kljub temu, da bomo tam dva dni in da gremo pravzaprav v tujino, za kar zaračunavamo seveda veliko večji honorar, pa smo tukaj naredili izjemo. Dobili bomo običajen honorar, kot bi ga za večerni nastop nekje v Sloveniji. Vendarle gre tukaj za domovino in naše vojake," je za naš portal povedal Raay.Na Brnik, po novem Letališče Jožeta Pučnika, so Turbo Angelsi prišli precej neprespani, Maša pa je bila tudi živčna, ker se noro boji letenja. "Pravzaprav letim prvič in tako me je strah, da bom umrla," je zganjala paniko, Dejan in Marjetka pa sta nam prišepnila, da misel na letenje hudo nervira tudi Raaya, ki tega seveda ni hotel priznati.
V Djakovico, od Ljubljane oddaljena dve uri letenja, je Turbo Angelse peljalo letalo slovenske vojske. S petčlansko posadko, ki ni skrivala navdušenja, da bo na krovu svojega letala gostila dve luštni blondinki, dobili v avli letališča. Prtljago, največji del jo je predstavljala glasbena oprema in kozmetika obeh deklet, so skozi rentgen poslali na službenem vhodu, proti Kosovu pa so poleteli malo čez deveto uro.
Raay nam je že ob pol dvanajstih sporočil, da so prispeli v bazo, kjer so jih vojaki zelo lepo sprejeli. Domov se vračajo danes popoldne. In še ena zanimivost: Maša, Marjetka, Raay in Dejan, ki živijo skupaj, imajo doma dva mlada psička pasme yorkshirski terier. Pasji parček, poimenovali so ju Fifi in Floki, so med svojo odsotnostjo zaupali v roke pevki Manci Špik.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Raaya Dejana Mašo Marjetko Fifi Floki Manci Špik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivno: Turbo Angels na Kosovu zabavali slovenske vojake