objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 28. junij 2007 ob 12:45

Nataša Kirn in njen sanjski Damir Alidžanović spet skupaj?
Prihodnje leto bom na plaži zagotovo zgoraj brez, obljublja starleta z novim oprsjem
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Potem ko se je sanjski moški Damir Alidžanović aprila razšel s svojo izbranko, Playboyevim dekletom in nekdanjo vojakinjo Natašo Kirn, si je strto srce zdravil na Tajskem, ona pa si je povečala oprsje. Premierno ga je pokazala prejšnji četrtek, na Playboyevi zabavi v ljubljanski Laguni. Tam se je pojavil tudi Damir in skupaj sta preživela dobršen del večera.

Nataša je za naš portal povedala, da sta ostala dobra prijatelja. Klepetata po telefonu, hodita na kosila, skratka, veliko stvari še vedno počneta skupaj, a ne kot par.
"Ni pa nemogoče, da ne bi bila kdaj ponovno fant in dekle. Trenutno sem raje samska in ne iščem novega fanta. Če me bo zamikalo imeti ljubezensko razmerje, bo Damir zagotovo prvi, na katerega se bom obrnila," nam je namignila Palyboyeva starleta.
Za naš portal je še povedala, da je z novim oprsjem, v velikosti štirice, izjemno zadovoljna. Jih pa letos na morju v Črni Gori, kamor se odpravlja s prijateljicami, še ne bo pokazala, saj se tako kmalu po operaciji ni priporočljivo sončiti. "Naslednje leto se pa zagotvo na plaži pojavim zgoraj brez," je še obljubila temnolaska.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Damir Alidžanović Natašo Kirn

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nataša Kirn in njen sanjski Damir Alidžanović spet skupaj?