objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 28. junij 2007 ob 17:18

Slavne Spice Girls se vračajo na sceno!
Pri petju jim bo pomagal računalnik, comeback pa naj bi jim prinesel 75 milijonov evrov
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Sedem let potem, ko se je razšla ena najbolj popularnih glasbenih skupin, Spice Girls, so članice, Victoria Beckham, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell in Emma Bunton, danes tudi uradno napovedale vrnitev na glasbeno sceno. Na tiskovni konferenci v južnem delu Londona so predstavile načrte za prihodnost, vključno s turnejo po vseh večjih evropskih mestih.

Toda dekleta (mimogrede, vse razen Melanie Chisholm so že mamice) so naletele na resno oviro. Njihove glasovne sposobnosti namreč niso več takšne kot pred leti, zato jim bo pri petju pomagal računalnik. Ta bo med petjem v živo sproti popravljal napake. Spajsice pričakujejo, da bodo s svojo vrnitvijo zaslužile približno 75 milijonov evrov.
Mediji so sicer že pred uradno objavo vrnitve poročali, da pevke snemajo novo pesem, ki jo bodo predstavile na bližnji svetovni turneji. Ta bo potekala decembra 2007 in januarja 2008, obsegala pa bo 11 koncertov na petih celinah. Prvi koncert bodo priredile 7. decembra v ZDA v Los Angelesu, potem pa se bodo odpravile še v Las Vegas, New York, London, Koeln, Madrid, Peking, Hongkong, Sydney, Cape Town in Buenos Aires.
Spice Girls so sicer v svoji karieri prodale več kot 55 milijonov plošč, v Veliki Britaniji pa so s svojimi pesmimi devetkrat zasedle prvo mesto na glasbenih lestvicah. Skupina je bila ustanovljena leta 1994, njihov prvi hit pa je bila pesem z naslovom "Wannabe" iz leta 1996. Sledili so še drugi hiti, kot so "Stop", "Spice up your life" in "Say you'll be there", ki so skupino ponesli v višave in jo naredili za ikono "kul Britanije".
Da so bile Spice Girls res popularne, pričajo tudi srečanja s pomembnimi svetovnimi osebnostmi, kot so britanska kraljica Elizabeta II., britanski prestolonaslednik princ Charles in nekdanji južnoafriški predsednik Nelson Mandela. Skupina je uradno razpadla leta 2001, vendar je bilo vsega konec že leta 1998, ko je skupino zapustila Halliwellova.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Victoria Beckham Melanie Brown Melanie Chisholm Geri Halliwell Emma Bunton Elizabeta II nelson mandela

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Slavne Spice Girls se vračajo na sceno!