objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sobota, 7. julij 2007 ob 07:27

Obolela Pink le napol zadovoljila svoje fene
Na noge je dvignila Halo Tivoli, nato pa predčasno končala koncert
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Včeraj je v okviru evropske turneje, na kateri predstavlja album I'm not Dead, pred nabito polno ljubljansko Halo Tivoli nastopila kontroverzna in energična ameriška pevka Alecia Beth Moore, bolj znana pod imenom Pink. 

Zvezdnica kljub bolezni in slabemu počutju, zaradi tega je pred dnevi odpovedala koncerta v Sofiji in Gradcu, ni razočarala svojih fenov. Presenetila jih je celo z nekaj besedami v slovenščini.


Pink gre očitati predvsem izjemno kratek nastop, saj ga je, potem ko je razvnela publiko, predčasno končala. Nato pa je nemudoma odhitela s prizorišča. Ni se niti stuširala, ampak se je s črnim mercedesom, ki jo je že čakal pred dvorano, odpeljala v hotel Holliday Inn, kjer je bila nastanjena. V petek zjutraj pa se je iz slovenske prestolnice odpravila na Dunaj.
#pin1#
Zanimivo je, da je njena klaviaturistka Adrijana Balič, sicer rojena v Kanadi, Primorka. V Ameriki pa je celo študirala z znanim slovenskim skladateljem zabavne glasbe, zdajšnjim direktorjem portoroškega Avditorija, Patrikom Greblom.

Koncert so si ogledale tudi nekatere znane osebnosti, med drugim modna stilistka Tia Paynich, Tomaž Domicelj, Janez Bončina - Benč, pevec skupine Šank Rock Matjaž Jelen in vremenarka na Kanalu A Danica Lovenjak. Koncerta se je udeležil tudi glavni tajnik Socialnih demokratov Uroš Jauševec, ki pa si je s spremljevalko kot VIP gost nastop raje ogledal v gužvi med razgreto publiko.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Pink Adrijana Balič Patrikom Greblom Tia Paynich Tomaž Domicelj Janez Bončina - Benč Matjaž Jelen Danica Lovenjak Uroš Jauševec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Obolela Pink le napol zadovoljila svoje fene