objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 9. julij 2007 ob 16:01

Paparaci na lovu na zvezde v seksi bikinkah
Sezona bikink se je začela, vsaj za holivudske zvezde, k so preplavile ameriške plaže
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Prav paparacem gre vsa zahvala, da bralci tabloidov tudi letos ne bodo ostali brez slik lepotic, ki so željne morja in sonca. Eva Longoria je svoje počitnice preživela na luksuzni jahti s svojim novopečenim možem Tonyjem Parkerjem. Njena soimenjakinja Eva Mendez na plaži rada uživa sama, igralka Jennifer Garner  pa ob morju poležava preživlja s svojo družino.

Ameriška javnost se je že naveličala fotografij odmevne pevke Lindsay Lohan v bikiniju, bolj aktualna je postala odštekana Hillary Duff, ki se morskiim radostim predaja s trenutnim fantom.


Med tem pa je Paris Hilton svojo izpustitev iz zapora proslavila kar na Havajih.

Tudi top model Alessandra Ambrosio v svojem malem bikiniju ni ušla paparacijevemu objektivom.

Manekenka spodnjega perila Victoria's secret, Marissa Miller, se na plaži ni sproščala, ampak snemala novi katalog. Delovno je bilo tudi za seksipilno Jessico Biel, ki je snemala za revijo GQ.

Prsata lepotica Michelle Marsh na plaži uživa zgoraj brez, za svoja ogromna prsa pa je morala najti oporo. Znašla se je tako, da jih je držala kar v rokah.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Eva Longoria Tonyjem Parkerjem Eva Mendez Jennifer Garner  Lindsay Lohan Hillary Duff Paris Hilton Alessandra Ambrosio Marissa Miller, Jessico Biel Michelle Marsh

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Paparaci na lovu na zvezde v seksi bikinkah