objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 11. julij 2007 ob 17:44

Sabina Remar ima rada Eda Hardyja!
Na barcelonski modni pisti je uspešno predstavljala oblačila te prestižne znamke
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Uspešna slovenska manekenka in misica Sabina Remar se je te dni vrnila z delovnega obiska v Barceloni. Tam je namreč od 3. do 7. julija potekal znameniti sejem mode, ki se ga vsako leto udeleži tisoče obiskovalcev, na njem pa se poleg že uveljavljenih blagovnih znamk predstavljajo tudi tiste, ki si šele utirajo pot na svetovno tržišče.

Remarjevo je sicer v katalonsko prestolnico povabila agencija Bronz, v Barceloni pa so manekenke v treh dneh sodelovale na šestih modnih revijah, kjer so predstavljale prestižno znamko oblačil Ed Hardy. Nad odštekanimi kreacijami te drage znamke oblačil so navdušeni tudi nekateri svetovni zvezdniki, in sicer porno zvezdnica Jenna Jameson, ameriški Snoop Dogg, nekdanja pop princeska Britney Spears in drugi. Kot je za naš portal povedala seksi Sabina, so bili v Španiji zelo uspešni. "Razturali smo, ljudje so kričali od navdusenja," je evforično dejala manekenka, ki so jo po koncu revije obdarili s kapico znamke Ed Hardy.

Nad  modno revijo so bili  navdušeni tudi pri ameriškem proizvajalcu teh oblačil, zato je prvi mož družbe Henry R. Mandell  sodelujoče manekenke povabil celo na večerjo. "Gospod je res fenomenalen, preprost, pravi Američan, ki se rad šali," je še povedala Sabina, ki je imela čast, da je na večerji sedela poleg njega.  
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sabina Remar Jenna Jameson Britney Spears Henry R. Mandell

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sabina Remar ima rada Eda Hardyja!