objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sobota, 14. julij 2007 ob 07:36

Monika Pučelj prva favoritka, Domen Kumer odstopil sam
Stojan Auer polfinalni večer na Melodijah morja in sonca zamočil s katastrofalnim zvokom
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Festival Melodije morja in sonca 2007 je včeraj zvečer v portoroškem Avditoriju postregel s prvimi sedmimi finalisti.
Gledalce, žirijo in poslušalce radijskih postaj je najbolj prepričala Monika Pučelj, ki je za skladbo Samo še en dan dobila največ, 30 točk. Poleg nje bomo v sobotnem finalu videli še Špelco, skupino Pijamas (to so zmagovalci oddaje Postani zvezda na Net Tv), Majo Slatinšek, skupino Mambo Kings, Mayo in Sandro Auer. Strokovno žirijo so sestavljali televizijska voditeljica Marlenna, pevka Anika Horvat, glasbenik Vojko Sfiligoj, novinarka in tekstopiska Miša Čermak, direktor Avditorija Patrik Greblo, glasbenik Danilo Kocjančič in predstavnica občine Piran.
Uresničila se je tudi napoved, da bo Stojan Auer, programski direktor Net TV, vlogo moderatorjev letos spet zaupal svojima voditeljema, Luciji Gubenšek in Robertu Roškarju. Voditeljski par bo festival povezoval celo vse tri večere. “Upava, da se naju ne bodo naveličali. Precej nerodno je, če si gledalcem zoprn in te moraji gledati tri večere zapored,” je za naš portal povedal Roškar. Zaupal nam je tudi, da si je izboril garderobo s tušem, ki pa ga je včeraj, tik pred začetkom prvega polfinalnega večera, prijazno odstopil piarovki Avditorija Porotrož Barbari Jakomin.
Letošnji festival že nekaj tednov pretresa škanadal, ki ga je zakuhal mariborski pevec Domen Kumer zaradi predvajanja sklabe Rumeni tisk na našem portalu. Včeraj dopoldne je Kumer, ki je očitno spoznal, da je prekršil festivalska pravila, tudi dokončno odstopil od tekmovanja. Sicer bi ga organizatorji diskvalificirali.
Nastopajoče in njihove spremljevalne ekipe pa je včeraj močno razburil zaplet z zvokom. Prvih sedem nastopajočih se po televiziji (festival neposredno prenaša Auerjeva Net TV) na štajerskem koncu menda sploh ni slišalo. Da je bilo z zvokom res nekaj hudo narobe, so priznali tudi organizatorji, ki so prvi nastopajoči, Maji Slatinšek, na koncu dovolili zapeti še enkrat. Ostalih šest, ki so jih televizijski gledalci lahko samo videli, ne pa tudi slišali, pa je kljub protestom ostalo z dolgimi nosovi. Po naših informacijah so se frontmen skupine Turbo Angels Raay, ki pod svojim okriljem premore Špelco in Manco Špik, Aleš Klinar, Boštjan Lesjak, menedžer skupine Skater in Gorazda Ademovića, ter Domen Kumer, ki ima na festivalu kar sedem izvajalcev, pritožili Stojanu Auerju. Toda Auer o tem, da naj bi se z zvokom dogajalo nekaj čudnega, ni hotel niti slišati.


#nastop1#
#petje#
#sandra#
Več sreče s tehniko si zato danes zvečer obeta druga polovica polfinalistov. Za vstop v finale se bodo pomerili Manca Špik, Petra Slapar, Pop’n’dekl, Steffy&Donald TrumpeT, Melita Pleteršek, duo Platin, skupina Sons, Skater, Tjaša Pustotnik, YO-ZO, Ela, Jasna, Funky Tina in Jodel ekspress. Povejmo še, da bodo organizatorji v soboto zvečer, pred vhodom v Avditorij, razvili rdečo preprogo, dogajanje na njej pa bosta komentirala Alma Brdžanovič in njen sotekmovalec iz Bara 1, Klemen.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Monika Pučelj Špelco Majo Slatinšek Mayo Sandro Auer Marlenna Anika Horvat Vojko Sfiligoj Miša Čermak Patrik Greblo danilo kocjančič Luciji Gubenšek Robertu Roškarju Barbari Jakomin Domen Kumer Manco Špik Aleš Klinar Boštjan Lesjak Gorazda Ademovića Stojanu Auerju Petra Slapar Melita Pleteršek Tjaša Pustotnik jasna Alma Brdžanovič Klemen

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Monika Pučelj prva favoritka, Domen Kumer odstopil sam