objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 24. julij 2007 ob 22:23

Sabina Remar: Gregor, ubila te bom!
Misica in Gregor Polončič sta imela na prvem skupnem dopustu nekaj burnih trenutkov
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Prejšnji teden sta za kratek dopust izkoristila tudi misica in manekenka Sabina Remar ter hokejist Gregor Polončič. Po Sabininih besedah sta precej romantične prve skupne počitnice preživela kar v sosednji Hrvaški, v Istri, zanje pa sta se odločila v zadnjem hipu. Na slepo sta se odpeljala proti Premanturi, prepričana, da bosta nekaj ur preživela v iskanju sobe ali apartmaja. Njun pesimizem pa je bil čisto odveč, saj sta prikupen apartma našla že v prvo. "Dneve sva preživljala ob poležavanju na plaži na Kamenjaku in kopanju, tako kot se za dopust na morju seveda spodobi, zvečer pa sva se ponavadi odpravila na dobro večerjo in si privoščila dolg romantičen sprehod ob morju," je za naš portal povedala Remarjeva.

"Sliši se zelo umirjeno in dolgočasno, vendar sva si znala večere tudi popestriti. Z obiskom lunaparka v Medulinu. Gregor me je prepričal, naj tam preizkusim katapult, kjer te privežejo na dve elastiki in potem te v zraku meče na vse strani. Tako me je bilo strah, da sem skoraj umrla in ves čas sem se drla: Grega, ubila te bom,
" je še povedala Remarjeva in nam zaupala, da ima borbeni hojekist Polončič tudi romantično plat. V igri, kjer je moral z žogico podirati kozarce, si je zadal cilj, da ji priigra plišastega zajčka, in na koncu mu je to tudi uspelo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sabina Remar Gregor Polončič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sabina Remar: Gregor, ubila te bom!