objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 16. avgust 2007 ob 11:51

Nina Osenar zaradi incidenta odpadla že na Miss Slovenije
Po ponedeljkovi avdiciji za voditeljico TLP radijka Roševa vodi pred igralko Železnikovo
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Medtem ko naj bi se vodstvo razvedrilnega programa še danes zgodaj popoldne odločilo, kdo bo nova sovoditeljica oddaje TLP, igralka Tjaša Železnik ali radijska moderatorka Ota Roš (ob že dogovorjenem gledališkem igralcu Dejanu Pevčeviću), smo uspeli izvedeti, zakaj se na TVS niso odločili, da bi prenovljeni TLP vodila starleta Nina Osenar.
Razloga naj bi bila dva; prvič, Osenarjeva naj bi bila premalo televizijsko in tudi drugače izobražena za vodenje vsebinsko tako raznolike oddaje (družiska oddaja TLP pač ni resničnostni šov Big Brother); in drugič, na finalni prireditvi Miss Slovenije 2007, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, je med njo, odgovornim urednikom razvedrilnega program TVS Petrom Radovićem in direktorjem TVS Jožetom Možino prišlo do neprijetnega incidenta.
Nina Osenar in celjski modni kreator Peter Thaler (zadnje čase kar naprej tičita skupaj) sta se namreč na prireditvi nonšalantno usedla v prvo vrsto, čeprav sta imela natančno oštevilčene in označene vstopnice za peto vrsto, in še to na sedeža, namenjena Radoviću in Možini. Ko ju je varnostnik na to prijazno opozoril, sta se sprenevedavo izgovarjala na hosteso, ki naj bi jima menda dovolila sedeti v prvi vrsti, in meni nič tebi nič nesramno obsedela še naprej. Radović in Možina pa nista želela povzročiti škandala, zato sta se gentlemansko umaknila na neke druge proste sedeže.

Po koncu neposrednega prenosa je Osenarjevi Radović menda povedal svoje, in to v precej povišanem tonu, pogajanja med Osenarjevo in TVS pa so se prekinila. To je bilo 23. junija, in takrat naj bi se Radović in Osenarjeva tudi zadnjič srečala, čeprav je Osenarjeva še dva tedna nazaj po Ljubljani razlagala, da ji Radović ponuja za vodenje TLP po 2000 evrov na oddajo.
Mimogrede, po naših informacijah bosta nova voditelja TLP na oddajo zaslužila okoli 400 evrov bruto (vsak), kar sodi v okvir običajnih honorarjev na TV Slovenija.
Po končanem ponedeljkovem poskusnem snemanju, namenjenemu avdiciji za novo voditeljico, je slišati, da naj bi po novem več možnosti kot Železnikova imela Roševa. Menda zato, ker je mlajša in novinarka, Tjaša Železnik pa igralka, saj igralski par menda ni ravno najboljša televizijska kombinacija. Poleg tega naj bi preostala ekipa, vključno z novo urednico TLP, Natalijo Gorščak, navijala za Oto Roš.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tjaša Železnik Ota Roš Dejanu Pevčeviću Nina Osenar Petrom Radovićem Jožetom Možino Peter Thaler Natalijo Gorščak

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nina Osenar zaradi incidenta odpadla že na Miss Slovenije