objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 17. avgust 2007 ob 06:44

TLP2 bosta vendarle vodila Tjaša Železnik in Dejan Pevčevič
Oddaja bo prvič na sporedu 2. septembra; od Bojana Krajnca ostajata le dve rubriki
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Magazinsko oddajo Tistega lepega popoldneva 2 (TLP2) na TV Slovenija bosta po naših informacijah vendarle vodila igralca Tjaša Železnik in Dejan Pevčevič (dramskega igralca se mnogi spomnijo tudi iz reklame za Nescafe).


Tak razplet izbire voditeljskega para smo na našem portalu napovedali že pred enim tednom. Poskusnega snemanja, ki je bilo v ponedeljek popoldne v stavbi TV Slovenija, sta se udeležili še dve kandidatki, radijska voditeljica Ota Roš in televizijska voditeljica Mira Berginc. Za plavolaso Železnikovo je najbolj navijal urednik razvedrilnega programa Petar Radovič, medtem ko si je urednica oddaje Natalija Gorščak ob Pevčeviču veliko bolj želela videti Roševo, ki se je na poskusnem snemanju dobro odrezala. Oddaja bo prilagojena konceptu nekdanjega urednika Bojana Kranjca, po naših informacijah pa naj bi od njegove dediščine ostali le dve rubriki, zagotovo pa ne bo več Žrebcev in Lorelle Flego. Glede izbire igralskega tandema Železnik-Pevčevič so nekateri na Kolodvorski precej skeptični.

Ne verjamejo, da bosta lahko šolana igralca tako spontana in sproščena pred kamerami, kot sta bila Lado Bizovičar in Anja Križnik Tomažin. Zagotovo pa Pevčevič, ki velja za zelo šarmantnega fanta, med gledalkami ne bo ostal neopažen.
Oddajo, ki bo prvič štartala na prvem programu TV Slovenija v nedeljo, 2. septembra, bo spet režirala Urška Žnidaršič, kdo bo skrbel za stilsko urejenost voditeljskega para, še ni znano. V igri so trije stilisti, in sicer Barbara Podlogar, Sanja Mičič in Marko Jenko.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tjaša Železnik Dejan Pevčevič Ota Roš Mira Berginc Petar Radović Natalija Gorščak Bojana Kranjca Lorelle Flego Lado Bizovičar Anja Križnik Tomažin Urška Žnidaršič Barbara Podlogar Sanja Mičič Marko Jenko

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

TLP2 bosta vendarle vodila Tjaša Železnik in Dejan Pevčevič