objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 28. avgust 2007 ob 15:15

Vizjak in Južna v Kongu, Kučiš se odpoveduje Pristopu
Objavljamo videoposnetek diskretnega srečanja med ministrom Vizjakom in poslovnežem Južno
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Minister za gospodarstvo Andrej Vizjak in finančni mogotec Dare Južna, lastnik finančne skupine Perspektiva, sta med glavnimi igralci v poslovno-politični in medijski-sodni zgodbi poletja, Termah Čatež, ki ji še zdaleč ni videti konca.
Čeprav je Dare Južna za revijo Mag pred kratkim izjavil, da se z ministrom poznata iz študentskih časov, da sta se letos nekajkrat sestala, nazadnje na kosilu v eni od ljubljanskih restavracij, in da je njun odnos profesionalen, na ravni minister-gospodarstvenik, smo ju uspeli posneti v petek pozno popoldne, malo po 17. uri, v ambientu restavracije kazinoja Kongo pri Grosupljem. Po vsem sodeč sta se želela srečati v diskretni razdalji od Ljubljane. Kot je videti na videoposnetku, Južna ministru nekaj živahno razlaga in krili z rokami, naključni opazovalci pa so nam povedali, da sta omenjala tudi poslanca SDS in župana Destrnika Franca Pukšiča.
#video#
Kar pa zadeva Terme Čatež: po naših informacijah naj bi predsednik uprave Term, Mladen Kučiš, odpovedal poslovno sodelovanje s Pristopom Francija Zavrla, katerega solastnik je DZS oziroma Bojan Petan, ki je v zgodbi okoli Term Čatež na povsem drugačni strani kot Kučiš. Kliping za Terme Čatež je že prevzela družba PressClipping, ki jo vodi Tatjana Novak, sestra prvega moža agencije Spem, Božidarja Novaka, za komuniciranje in svetovanje pa naj bi se Kučiš pogajal z Božidarjem Novakom in Tinetom Kračunom, direktorjem podjetja Intermedius, sicer pa sinom profesorja na mariborski Ekonomski fakulteti, Drnovškovim zunanjim ministrom in nekdanjim veleposlanikom v Washingtonu, Davorinom Kračunom.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Andrej Vizjak Dare Južna Franca Pukšiča Mladen Kučiš Francija Zavrla Bojan Petan Tatjana Novak, Božidarja Novaka Tinetom Kračunom Davorinom Kračunom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vizjak in Južna v Kongu, Kučiš se odpoveduje Pristopu