objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Nedelja, 2. september 2007 ob 06:56

Angela Ana Jud je storno
Zgodilo se je v četrtek, kot NLP: Radovič jo je angažiral, Radovič jo je storniral
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Kljub napovedi na ponedeljkovi tiskovni konferenci, namenjini predstavitvi prenovljene nedeljske oddaje NLP (prej TLP), ki štarta jutri popoldne, ob 14.00, rubrike V taksiju z Ano Jud, ki naj bi jo vodila razvpita Ana Jud (njeno pravo in uradno ime je sicer Angela), ne bo.
V petek dopoldne se je na spletnih straneh RTV Slovenija pojavil zapis, da se je "Ana Jud odločila, da z oddajo NLP ne bo sodelovala, saj ji razvedrilni žanr oddaje ne ustreza. Ekipi NLP je zaželela uspešno oddajo“; tekst je Judova takoj skomentirala na svoji zasebni spletni strani, češ, „to sporočilo je tako zelo resnično, da bolj ne bi moglo biti...“. Toda zgodbicam, da naj bi Ana Jud samo štiri dni pred začetkom oddaje nenadoma ugotovila, da ji razvedrilni žanr oddaje ne ustreza, potem ko je za taisti razvedrilni žanr oddaje vedela že vsaj dva meseca (plus pet let gledanje razvedrilnega žanra TLP), nenazadnje je doslej delala že na obeh velikih televizijah, Pop TV in TVS, lahko nasedejo le najbolj naivni.
Po naših informacijah je med Judovo in vodstvom razvedrilnega programa dokončno počilo v sredo, ko naj bi se odgovorni urednik razvedrilnega programa Petar Radovič, ki je Ano Jud tudi formalno angažiral, odločil, da jo odslovi. Natalija Gorščak, urednica NLP, ki zadeve Jud ni hotela komentirati, pa naj bi se z Radovičem glede odslovitve Judove strinjala. Spomnimo se, da Gorščakova že od vsega začetka nad Judovo ni bila navdušena, čeprav je bila kot urednica z njo pripravljena profesionalno sodelovati. Konkretne težave z Judovo naj bi se ta teden samo stopnjevale, ko je bilo treba posnetke finiširati v montaži. Naši viri trdijo, da naj bi Judova vnaprej posnela dve intervjuja, enega z Dragom Kosom, predsednikom komisije za preprečevanje korupcije (mimogrede, tudi za tabloid Direkt, kjer je nazadnje delala, je Judova prvi članek napisala o Dragu Kosu), drugega pa z direktorico Slovenske tiskovne agencije Alenko Paulin. Sicer pa so se prvi resni problemi z Judovo pojavili po objavi članka na našem portalu, pred desetimi dnevi, ko smo razkrili njeno žaljivo dopisovanje s predsednico LDS Katarino Kresal, kjer je, za nameček, kot sodelavka TVS, službeno korespondenco v vednost pošiljala kolumnistu Financ Miću Mrkaiću. Predvidevamo lahko namreč, da je bilo takšnih primerov še več, saj so se kmalu razširile govorice, da naj bi Judova imela precejšnje težave pri novačenju gostov v njen televizijski taksi. Tudi strašnih imen, ki jih je menda obljubljala televizijcem, denimo glasbenika Gorana Bregovića, režiserja Emirja Kusturico ali hrvaškega premiera Iva Sanaderja, ni bilo od nikoder ...
Natalija Gorščak pa nam je povedala, da bodo namesto rubrike V taksiju z Ano Jud nekoliko podaljšali rubriko Čas za juice. Kar zadeva gledanost NLP, Gorščakova pravi, da pričakujejo 6-odstotni rejting.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ana Jud Petar Radović Natalija Gorščak Dragom Kosom Alenko Paulin Katarino Kresal Miću Mrkaiću Gorana Bregovića Emirja Kusturico Iva Sanaderja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Angela Ana Jud je storno