objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 3. september 2007 ob 09:11

Kandidati množično navalili na Tržič
Šuštarska nedelja privabila na tisoče ljudi in številne predsedniške pretendente
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Velika izbira raznovrstnih izdelkov in ugodne cene so na lep poletni dan pred začetkom novega šolskega leta danes na Šuštarsko nedeljo v Tržič privabile več deset tisoč ljudi, ki so se sprehodili med 300 stojnicami. Med obiskovalci jubilejne, 40. Šuštarske nedelje so bili tudi znani obrazi političnega življenja, od ministra za obrambo Karla Erjavca in gorenjskih županov do napovedanih predsedniških kandidatov, ki so si ogledali, kako deluje Peko in kako teče življenje v mestu čevljarske tradicije.
"Tržič ima zelo lepo, pomembno zgodovino, iz katere črpa. Hkrati pa ljudje veliko delajo na tem, da bi Peko dvignili na drug nivo in ga vključili v svetovni trg," je dejal napovedani kandidat za predsednika republike Danilo Türk. Glede na dosežene rezultate podjetja je prepričan, da ima Peko prihodnost, v katero pa spadajo tudi prireditve, kot je Šuštarska nedelja.

Tako kot Türk je bila tudi napovedana kandidatka za predsednico Monika Piberl prvič na Šuštarski nedelji. "Glede na to, kar je danes povedala Pekova predsednica uprave, mislim, da ima podjetje prihodnost, saj imajo v njem delo mladi, ki imajo ogromno idej," je poudarila Piberlova. Podobnega mnenja je tudi napovedan predsedniški kandidat Mitja Gaspari, ki je dejal: "To kar smo danes videli v tovarni, je dobro. Tudi direktorica Marta Gorjup Brejc ima dobre ideje in če bodo imeli še malo sreče, se bodo verjetno v teh novih okoliščinah dobro znašli."
"Peko je v svoji zgodovini doživel že precej, od velike slave do strašnega padca, sedaj pa kaže, da ima pod tem pravim vodstvom bodočnost, da bo obstal in da bodo z njim v Tržiču ostala tudi delovna mesta", je pojasnil napovedani predsedniški kandidat Jože Andrejaš, ki meni, da rezultate Peku poleg dobrega vodstva prinašajo tudi dobri delavci in povezava s tržiško občino in turizmom.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Karla Erjavca Danilo Türk Monika Piberl Mitja Gaspari Marta Gorjup Brejc Jože Andrejaš

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kandidati množično navalili na Tržič