objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 12. september 2007 ob 09:00

Hip hop je hudičevo seksi, ni pa ženski ples
Na obisku pri Niki Kljun, paradni plesalki ljubljanske plesne šole Bolero
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Danes zvečer bo v ljubljanskem Koloseju premiera težko pričakovanega filma Bournov ultimat, na otvoritvi pa bosta zaplesala Nika Kljun in Matevž Česen. Kaj naj bi imeli skupnega vohuni in ples, še ne vemo, vsekakor pa bo duo iz Plesnega kluba Bolero poskrbel za nekaj posebnega. Že to, da se ne bosta gibala v ritmu hip hopa, ampak strastnem plesu, s katerim sta osvajala publiko na letošnjem vseameriškem šov dance prvenstvu v New Yorku, bo zagotovo paša za oči.

Večina plesnih šol je že na široko odprla vrata, med njimi tudi Bolero, kjer učita Nika in Matevž. Matevž se kmalu vrača na londonsko plesno akademijo, kjer je uspešno končal prvi letnik, Nika pa ostaja v Ljubljani zavezana plesu. Nič nenavadnega, saj izhaja iz popolne plesne družine. Mama Janja in oče Zoran sta zaščitna znaka Bolera, tako da je njuna hčerka predšolske in šolske popoldneve preživela v plesni dvorani, z vsemi vibracijami vred. Seveda ni sedela križem rok in nog, poskušala vse mogoče. Od jazza, šova do latinskoameriških plesov, dokler se ni dokončno našla v hip hopu.
Ekipa našega portala jo je sredi delovne vneme obiskala v Dravljah, kjer nam je pokazala, kako nastaja nova hip hop koreografija za najstarejšo člansko formacijo. Ker pa je Nika zelo zgovorno dekle, je za kamero na glas spregovorila tudi o tem, ali je Anže Škrube njena stara nova ljubezen, koreografskem kolegu Geni Zeneliju in njegovem incidentu, plesnem in študijskem prefekcionizmu, in o tem, zakaj je hip hop lahko zelo seksi, ni pa ženski ples.
#video1#
#video2#
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nika Kljun Matevž Česen Janja zoran Anže Škrube Geni Zeneliju

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Hip hop je hudičevo seksi, ni pa ženski ples