objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Četrtek, 20. september 2007 ob 16:13

Dokapitalizacija NLB končana
Preostalih 2435 delnic, ki jih niso pokupili obstoječi delničarji, je takoj pošlo
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Vpis delnic Nove Ljubljanske banke (NLB), ki se je začel zjutraj, je bil zaključen že v kratkem času po odprtju vpisnih mest. Po naših podatkih naj bi ena stranka kupila vseh 2435 oziroma 0,75 odstotka delnic, kolikor jih obstoječi delničarji niso vpisali in vplačali v javni ponudbi, ki se je iztekla 17. septembra.
V NLB zaenkrat uradnih informacij o izidu javnega poziva za vpis in vplačilo novih delnic ne dajejo. Dokler delnice, ki so bile vpisane, niso tudi plačane, ne moremo dajati izjav, so povedali v službi za odnose z javnostmi. Novoizdane delnice so ponudili v odkup tako pravnim kot fizičnim osebam, vpisovanje pa bi moralo po načrtih trajati do 5. oktobra, vendar so predvideli možnost predčasnega zaključka.
NLB je novoizdane delnice naprej ponudila v odkup obstoječim delničarjem banke. V prvem krogu dokapitalizacije, ki je potekal od 4. do 17. septembra, so obstoječi delničarji v sorazmerju s svojimi deleži v osnovnem kapitalu banke vpisali in vplačali 323.298 novih delnic, kar predstavlja 99,25 odstotka vseh novih delnic NLB.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Dokapitalizacija NLB končana