objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 13. november 2007 ob 04:44

Iris je bila z Zorojo kot uvenela rožica, Zorčič pa je dobro zalival!
Mateja Ropoša zanikala pisanje Slovenskih novic o njeni romanci z Juretom Zorčičem
2007 Pozareport

Odpri galerijo

V petek smo na našem portalu ekskluzivno razkrili konec ljubezenske zgodbe med eks misico Iris Mulej in njenim fantom, novinarjem Juretom Zorčičem. Za komentar o pravkar razpadli zvezi enega medijsko najbolj izpostavljenih parov smo prosili tudi nekaj estradnikov. Nekateri med njimi so njuni dobri prijatelji, drugi le znanci, vsem pa je skupno to, da so bili precej presenečeni nad novico. 26-letna lepotička in trinajst let starejši Zorčič sta namreč veljala za enega bolj zaljubljenih in srečnih parov.


Marlenna, televizijska voditeljica: "Iris sem spoznala še, ko je bila skupaj s starim fantom (Tomijem Zorojo, op.a.) in takrat je bila bolj uvela rožica, ob Zorčiču pa se je razcvetela. Bila je nasmejana in vsa sijoča in vsaj dobro jo je zalival, če nič drugega. Sicer pa Iris potrjuje pravilo, da lepa dekleta ljubijo barabe."

Sabina Remar, eks miss Universe Slovenije, z Iris pa pogosto skupaj nastopata na modnih revijah :"Meni sta se vedno zdela lep par in dobro sta se razumela. Vem, da sta oba zelo zaposlena in to je lahko problem. Za zvezo se moraš v tem primeru še bolj potruditi, kar pa njima očitno ni uspelo."
Filip Kocjančič, novinar, ki je Iris med prvimi v tolažbo ponudil svojo ramo: "Jureta žal ne poznam zelo dobro, sem pa od Iris o njem slišal veliko lepih stvari in tudi, ko smo se nekajkrat srečali, je name naredil dober vtis. Upam, da jima bo uspelo furati ločeno poslovno in zasebno življenje, kot sta si sedaj to zastavila, ker je to zelo težko."

Sanja Grohar, nekdanja miss Slovenije, pevka in televizijska voditeljica: "Iris poznam že zelo dolgo in seveda sem spremljala tudi njeno ljubezensko življenje, čeprav o zasebnosti druga z drugi ne govoriva preveč. Ni lepo slišati, da je šel kdorkoli narazen, ker pri tem vsaj en trpi. Če sta ugotovila, da nista za skupaj, potem je bolje, da sta res šla narazen. Sem bila nad novico presenečena, saj sta veljala za srečen in zaljubljen par."
Gianni Rijavec, pevec in ustanovitelj mirovniške fundacije Beli golob: "Že od vsega začetka se mi je zdelo, da je to ena zelo iskrena ljubezen. Iris je govorila samo o Juretu, non stop je bila z njim na telefonu, na sms-jih .. Verjel sem, da sta se našla dva, ki skupaj odlično funkcionirata. Moje mnenje pa je tako ali tako, da je škoda vsake ljubezni.

Petra Slapar, pevka: "Že takoj, ko sva z Robijem (Petrin zaročenec, šaman Robert Lavtar , op.a.) Iris in Jureta spoznala, sem videla, da sta si zelo različna. Moram priznati, da sem v njuni zvezi videla podobnost med mano in Robijem. In ker vem, kako se morava midva truditi za zvezo, vem tudi, kako težko je bilo njima vzdrževati razmerje.  Ljubezen je lahko še tako močna, ampak so žal nekateri družbeni vzorci, ki pripomorejo k temu, da greš narazen. Hudo mi je zaradi Iris, ker vem, da se je zelo trudila, ampak če ne gre, pač ne gre."
Mateja Ropoša, temnolasa novinarka spletnega portala 24ur.com in Zorčičeva sodelavka, pa je za naš portal zanikala sobotno pisanje Slovenskih novic, da naj bi bila ona kriva razpada zveze med Zorčičem in Mulejevo; češ, Iris Mulej naj bi bila nanjo ljubosumna. Mateja trdi, da z Juretom Zorčičem nista ljubimca, res pa je, pravi, da se velika družita in smejita.


Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Iris Mulej Juretom Zorčičem Marlenna Tomijem Zorojo Sabina Remar Filip Kocjančič Sanja Grohar, Gianni Rijavec Petra Slapar Robijem ro bert Lavtar Mateja Ropoša

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Iris je bila z Zorojo kot uvenela rožica, Zorčič pa je dobro zalival!