objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 19. november 2007 ob 11:17

Andrej Novak se vrača v Avstralijo, tam bo lenaril in treniral mišice
Poslovilno zabavo je imel v soboto zvečer, idejo o lastni znamki oblačil je zamrznil
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Zmagovalec resničnostnega šova Big Brother Andrej Novak se bo v torek vsaj za tri mesece vrnil domov v Avstralijo. V soboto zvečer se je v ljubljanskem lokalu As poslovil od slovenskih prijateljev, med njimi so bili novinar Nejc Simšič, moderatorka na Radiu Antena Ota Roš, nekdanji veslač Jani Klemenčič in Mark Oman, še en avstralski Slovenec in sin razvpitega Nicolasa Omana. Mimogrede, Andrej ni zadnje čase manjkal na nobeni prireditvi, skoraj vedno pa je prišel v Markovi družbi.  "V Avstralijo se vračamo zato, da bom končno videl svoje domače, mamo in mlajšega brata. Komaj čakam, da se bom dobro najedel in spočil. Po hudi infekciji, zaradi katere sem pred časom pristal tudi v bolnišnici, sem okreval kar mesec dni in še vedno nisem čisto pri sebi," je za naš portal povedal Big Andrej.
To pa je tudi eden od razlogov, zakaj se je avstralski Slovenec odločil, da za nekaj časa zamrzne idejo o lastni tekstilni blagovni znamki, ki jo je nameraval poimenovati kar Andrej, vanjo pa bi vložil denar, okoli 70.000 evrov, ki ga je dobil kot zmagovalec Big Brotherja.
Takoj po prihodu v Avstralijo se bo najprej za nekaj tednov ustavil v Canberri, ves preostali čas pa bo preživel v kraju v bližini Brisbanea. "Najverjetneje vsaj tri mesece tam ne bom nič delal, saj se želim spočiti, hodil pa bom tudi na fitnes, da zopet nazaj dobim mišice," je še povedal Novak. Kovčke za pot domov bo začel pakirati nocoj, natančnega datuma vrnitve v Slovenijo pa zaenkrat še ne ve.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Andrej Novak Nejc Simšič Ota Roš Jani Klemenčič Mark Oman Nicolasa Omana

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Andrej Novak se vrača v Avstralijo, tam bo lenaril in treniral mišice