objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 23. november 2007 ob 19:31

Senzacija: tudi eks misica Sabina Remar bo pela!
Skupaj s še tremi lepotičkami ustanavlja skupino, njihov menedžer bo Srečko Čož
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanja miss Universe Sabina Remar je še ena od slovenskih lepotičk, ki bo napadla glasbeno sceno. V boj pa se ne podaja sama, ampak s še tremi dekleti. Po naših informacijah gre za hčerko kaskaderja Roka Cvetkova, Tjašo Cvetkov, in playboyevi dekleti Branko Pungerčar ter Mojco Šapla, s katerimi je ustanovila glasbeno skupino, menda lahko pričakujemo nekaj v stilu razvpitih Pussycat Dolls.

Remarjeva&Co. že nekaj tednov pridno hodijo na učne ure k eni najbolj znanih učiteljic petja Nataši Nahtigal, na sceno pa nameravajo udariti v začetku prihodnjega leta. Za menedžerja so lepotičke izbrale Srečka Čoža, nekdanjega urednika revije Šport in organizatorja izbora za slovensko Miss športa.

Prvi komadi, s katerimi se bodo predstavile, so delo priznanega glasbenika Anžeta Kacafure (med drugim je sodeloval tudi z Jadranko Juras), za stilistko pa naj bi bila najverjetneje v igri modna oblikovalka Simona Lampe, saj Remarjeva, ki je menda v skupini glavna, že nekaj časa prisega na njene kreacije.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sabina Remar Roka Cvetkova Tjašo Cvetkov Branko Pungerčar Mojco Šapla Nataši Nahtigal Srečka Čoža Anžeta Kacafure Jadranko Juras Simona Lampe

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Senzacija: tudi eks misica Sabina Remar bo pela!