objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Ponedeljek, 17. december 2007 ob 11:52

Janša in Pahor skrivnostna, Golobič pa bo za božič delil bio jabolka
Razkrivamo, kje bodo prvaki političnih strank praznovali božič in dočakali novo leto
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Veseli december, kot se pogosto imenuje zadnji mesec v letu, je v polnem razmahu. Pestra ponudba in gneča v nakupovalnih središčih pa daje vedeti, da je to čas obdarovanj, nekaj posebnega je tudi najdaljša noč v letu. Ponujajo se številna praznovanja na prostem, druge prireditve in različna potovanja po celem svetu. Zato smo predsednike slovenskih političnih strank povprašali, kje bodo preživeli najdaljšo noč v letu in koliko denarja nameravajo porabiti za darila oziroma morebitna potovanja.

Karl Erjavec, predsednik DeSUS: "Novoletne praznike bom preživel v družinskem krogu, prav tako silvestrovo. Naslednji dan, 1. januarja, pa običajno preživimo v družinskem krogu na smučanju v enem od gorenjskih smučarskih središč. Za darila ne porabim veliko denarja, ker mi je na prvem mestu izvirnost in ne cena darila."

Zmago Jelinčič Plemeniti, predsednik SNS: "Doma, crkljal bom svojo ženo in obe hčerkici, pomalem ga bom pil, dobro jedel, gledal kakšne filme na DVD-ju, saj bo program slovenske televizije zagotovo še bolj depresiven, bedast in neinventiven kot običajno. Pričakujem tudi obiske sorodstva in prijateljev, če bo sneg bom šel z otrokoma na sprehod v Tivoli, predvsem pa se bom veselil, ker se bom za nekaj časa izključil iz vsesplošnega sranja. Denarja za darila bom porabil zelo malo, saj bo v glavnem moje darilo kar denar, pa naj si zanj vsak obdarovanec kupi tisto, kar si sam želi. Na potovanje ne nameravam iti, saj bi se potem srečal ravno s tistimi, od katerih si želim malo ohladiti ušesa."

Gregor Golobič, predsednik Zares: "Silvestrski večer bom preživel v Drami, kjer si bom ogledal gledališko predstavo Tartuffe. Namesto običajnih daril pa sem kupil približno 200 kilogramov zdravih bio jabolk, s katerimi bom obdaroval prijatelje in znance, cena jabolk je bila 1,3 evra za kilogram."

Bojan Šrot, predsednik SLS: "Zame so prazniki še posebej dragoceni dnevi, saj so to tiste priložnosti, ko imamo v družini na voljo čas drug za drugega. V času božičnih počitnic smo z otroci doma, za kakšen dan pa gremo tudi kam smučat ali bordat. Sicer božič praznujemo v družinskem krogu, tudi za silvestrovo smo doma, včasih pa grem ob polnoči tudi na praznovanje na trg pred občinsko zgradbo v Celju. Darila naj ostanejo presenečenje."

Katarina Kresal, predsednica LDS: "Kak dan novoletnih praznikov bom poskusila preživeti na morju, ker imam rada tople kraje. Čisto natančno kje, še ne vem, saj se bom odločila glede na to, koliko časa bom imela. Pri darilih se mi zdi najpomembneje, da so skrbno izbrana glede na to, komu jih podarjamo. Posebno dragih daril ne bom kupovala."

Andrej Bajuk, predsednik NSi: "Božične praznike bom preživel v Sloveniji v krogu svoje družine. Novoletne praznike pa bo prav tako preživel v Sloveniji v krogu svojih sorodnikov in prijateljev. Za novoletno-božične praznike bom zapravil približno 200 evrov."

Odgovorov predsednika vlade in SDS Janeza Janše in predsednika Socialnih demokratov Boruta Pahorja do zaključka redakcije žal nismo prejeli. Ob tem spomnimo, da sta Janša in spremljevalka Urška Bačovnik lanske novoletne praznike preživela v Avstraliji, kjer se je Janša med drugim srečal tudi Dušanom Lajovicem, poslovnežem in nekdanjim slovenskim častnim konzulom v Avstraliji in Novi Zelandiji, razvpitim zaradi afere udba.net. Pahor naj bi po naših informacijah del praznikov preživel v Ljubljani in Novi Gorici. 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
karl erjavec Zmago Jelinčič Plemeniti, Gregor Golobič Bojan Šrot, Katarina Kresal andrej bajuk Janeza Janše Boruta Pahorja Urška Bačovnik Dušanom Lajovicem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Janša in Pahor skrivnostna, Golobič pa bo za božič delil bio jabolka