objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Petek, 14. december 2007 ob 18:46

Drnovškova piarovka v naročje Tatjane Fink in Trima Trebnje
Jana Lutovac Lah tik pred izdajo knjige o uspešnih Slovencih, toda brez Janše in Bajuka
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Sodelavci odhajajočega predsednika države Janeza Drnovška pospešeno iščejo nove službe. Med prvimi odhaja svetovalka za stike z javnostmi Jana Lutovac Lah, nekdanja tiskovna predstavnica Mercatorja (pod vladavino Zorana Jankovića in kasneje uslužbenka Pristopa, od koder je tudi prišla v Drnovškov kabinet), ki bo 20. januarja prevzela vodenje službe za odnose z javnostmi v mednarodno uspešnem podjetju Trimo Trebnje, katerega vodi predsednica uprave Tatjana Fink.
Sicer pa se je Jana Lutovac Lah zadnje mesece posvečala predvsem knjigi z naslovom Zgodbe o uspehu (delovni naslov je bil Brez vipa in seksa), ki bo izšla sredi januarja 2008, v založbi Učila. Gre za intervjuje z uspešnimi Slovenci (točno 63 jih je, plus njen dosedanji šef Janez Drnovšek), intervjuvali pa so jih študenti z različnih ljubljanskih fakultet. Idejo za knjigo je seveda dala JLL, ki je tudi urednica. Je pa zanimivo, da sta sodelovanje z avtorji knjige odpovedala predsednik vlade Janez Janša in minister za finance ter prvak Nsi Andrej Bajuk, medtem ko so na intervjuje pristali vsi povabljeni liderji slovenske politične levice; čeprav notri ni Gregorja Golobič, ker je prepozno postal šef nove stranke Zares. Jani Lutovac Lah sta pri urejanju pomagali novinarka Damjana Bakarič in sodelavka agencije Ecetera Sonja Sara Lunder.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Janeza Drnovška Jana Lutovac Lah Zorana Jankovića Tatjana Fink Janez Janša andrej bajuk Gregorja Golobič Damjana Bakarič Sonja Sara Lunder

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Drnovškova piarovka v naročje Tatjane Fink in Trima Trebnje