objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Ponedeljek, 24. december 2007 ob 07:06

Poročeni poslanec Cvikl in medijska zvezdnica Jerca Legan ljubimca?!
Ona pravi, da nista intimna, ampak odlična prijatelja, on pa zasebnih zadev kakor ne komentira
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Po naših informacijah sta poslanec Socialnih demokratov Milan M.Cvikl in nekdanja manekenka, televizijska voditeljica ter magistra antropologije Jerca Legan ljubimca; skupaj naj bi bila že nekaj mesecev. Leganova naj bi prijateljem in znancem razlagala tudi o veliki ljubezni in da naj bi se Cvikl ločeval od soproge Manice. Poslanec in zvezdnica naj bi se dobivala predvsem pri njej doma, v njenem novem stanovanju v bloku na Mesarski ulici (hišna številka je znana uredništvu). To dokazuje tudi fotografija poslanca Cvikla, posneta 26. novembra, ob 23.39, ko je Cvikl zapuščal njeno stanovanje oziroma blok. Po naših informacijah se je Cvikl domov k Jerci Legan odpeljal s taksijem, po oddaji Vroči stol na TV Slovenija, se pri njej zadržal dobri dve uri in malo pred polnočjo odšel domov.
Leganova nam je v sredo dopoldne potrdila Cviklov nočni obisk, trdi pa, da nista intimna, ampak samo odlična prijatelja, ki se velikokrat dobita na kavi in debatirata. Na naše vprašanje, ali se ji zdi običajno, da prijatelj Cvikl prihaja na kavo v tako poznih nočnih urah, pa je dejala, da "pač obstajajo takšni in drugačni prijatelji". Zanikala je govorice, da naj bi naokoli razlagala, da s poslancem hodita in da se Cvikl ločuje; več pa skrivnostno ni hotela povedati, češ, saj "nikoli ne veš, kako se bodo stvari razvile v prihodnje". Jerca Legan sicer uradno hodi s fantom po imenu Sašo, ki dela kot strojni inženir v Litostroju. Leganova nam je tudi povedala, da potuje z avtom v Sarajevo (v sredo zvečer ali četrtek zjutraj), kamor naj bi jo na seminar povabil nek norveški inštitut. V prestolnici Bosne in Hercegovine naj bi ostala do prihodnjega četrtka, torej čez božične praznike, sicer pa ne ve natančno, do kdaj. Stanovala naj bi pri neki Američanki, za katero pa tudi ni vedela, kako se piše. Obljubila nam je, da nam bo poslala link z naslovom omenjenega norveškega inštituta, vendar tega do zdaj še ni storila.
Ker smo izvedeli, da je v tem času poslanec Cvikl uradno vzel dopust in ga ne bo na (sinočnjem) novoletnem srečanju predsednika SD Boruta Pahorja z novinarji, smo Jerco Legan vprašali, ali morda potuje v Sarajevo skupaj s Cviklom. Ne, seveda ne, je bil njen odgovor, tja grem sama, Cvikla v Sarajevu ne bo. "Nič ne vem o tem, da bi Cvikl šel tja." Jerca Legan je med pogovorom tudi večkrat apelirala, naj o njeni zvezi s Cviklom ne pišemo.


Ko smo v četrtek dopoldne želeli še izjavo Milana M. Cvikla, smo ga na mobilnem telefonu ujeli, ne boste verjeli, med potjo v Sarajevo. Povedal nam je, da gre na srečanje Mednarodnega haaškega kazenskega tribunala, ostal pa naj bi do nedelje ali ponedeljka. In pozor: priznal nam je, da se bo v Sarajevu dobil z Jerco Legan! Na naše vprašanje, ali sta z nekdanjo manekenko in televizijsko zvezdnico ljubimca, pa je dejal, da "zasebnih stvari ne komentira"; to je v telefonskem pogovoru ponovil še nekajkrat. Jerco Legan naj bi samo poznal, kot se poznamo vsi v Sloveniji. Ko smo ga verbalno soočili s fotografijo, na kateri je razvidno, kako ponoči prihaja iz njenega bloka, pa je rahlo živčno dejal, da bo naredil temu konec, če bo treba tudi s pomočjo ministra za notranje zadeve Dragutina Mateja, saj njega ne bo nihče tajno zasledoval in fotografiral, še zlasti ne zdaj, kot je tako politično izpostavljen. Še enkrat je zabrusil, da zasebnih zadev ne komentira in odložil telefon.
Povejmo še, da zveza med poslancem Cviklom in Jerco Legan časovno sovpada z intenzivnim pojavljanjem Leganove v krogih in eventih Socialnih demokratov. Na presenečenje mnogih je prišla na predvolilno konvencijo Danila Türka v dvorano Tivoli (čeprav nihče ni natančno vedel, kdo jo je povabil), na obletnici TV3 v ljubljanskem lokalu Evropa pa se je – precej od blizu - družila z enim od vplivnih liderjev SD Patrikom Vlačičem. Takrat so se tudi razširile govorice, da naj bi v primeru zmage SD na prihodnjih parlamentarnih volitvah Jerca Legan postala tiskovna predstavnica vlade. Jerca Legan sicer dela kot pogodbena svetovalka za tržno komuniciranje pri predsedniku uprave družbe Viator&Vector Zdenku Pavčku, pripravlja pa tudi doktorat. Rada se pohvali, da med njene prijatelje sodi celo finančni mogotec Dari Južna, na medijski sceni pa slovi kot mega redna obiskovalka zabav slovenskega jet seta.

Nove informacije: po naših podatkih se je Jerca Legan v Sarajevu nastanila v znanem hotelu Holiday Inn, soba 323!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Milan M Cvikl Jerca Legan Manice Sašo Boruta Pahorja Dragutina Mateja Danila Türka Patrikom Vlačičem Zdenku Pavčku Dari Južna

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Poročeni poslanec Cvikl in medijska zvezdnica Jerca Legan ljubimca?!