objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 18. maj 2007 ob 17:17

Adam in Eva zgoraj skoraj brez napake
Ajša, Mark in Helena si manejo roke: drzne obleke in več glasov kot na Big Brotherju
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Včerajšnja finalna prireditev Adam in Eva z napako, letos šesta po vrsti (v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma), ki sta jo voditeljsko zelo dobro in prijetno odfurala Mark Žitnik in Ajša Š. Vodnik (iz druge vrste ju je budno opazovala večinska lastnica TV Paprike, direktorica ljubljanske družbe Magistrat International, Helena Draškovič), je bila tudi v znamenju dragih in drznih oblek. Ajša Š. Vodnik je končno pokazala famozno kreacijo, za katero je odštela 3000 evrov. Da je lahko smuknila v oprijeto obleko, na katero sta dizajnerja Kadri Shala in Demir Karciezi ročno našila kristale Swarovski, je morala Ajša tedne in teden pred prireditvijo redno trenirati v fitnesu.

Pevka skupine Atomik Harmonik Špela Grošelj se je po črni preprogi sprehodila v izredno globoko dekoltirani obleki, ki jo je morala na oprsje prilepiti s samolepilnim trakom. Za modni stil Grošljeve že kakšno leto skrbi mlada modna kreatorka Nina Šušnjara, ki je zanjo tokrat pripravila belo kreacijo, precej podobno tisti, ki jo je pred sedmimi leti na podelitvi grammyjev nosila Jennifer Lopez.

Precej drzna je bila pri izbiri obleke tudi Playboyeva zajčica in po novem menda poslovna Alma Brdžanović. Kreacija celjskega modnega oblikovalca Petra Thalerja je vsekakor odkrivala več kot zakrivala, Almi pa je očitno tudi precej zagrenila večer. Kar naprej se je popravljala in pazila, da izpod nje ne bi preveč smuknil kakšen intimnni del golega telesa. Koliko dela je imela Brdžanovićeva z ultra mini oblekco, si lahko ogledate tudi na našem videoposnetku.
#almica#

Igralka Tina Gorenjak, alias pevka Tina G, si je obleko za Adama in Evo naredila sama. Poceni, torej, in pozor: krzno na ogrinjalu je umetno.

Eks misica, manekenka, fotomodel in najnovejša intimna spremljevalka hokejista Gregorja Polončiča, Sabina Remar, je za naš portal povedala, da ne bo več pridna, lepa in pocukrana. V svoje roke jo je namreč dobila modna oblikovalka Simona Lampe, ki je elegantno lepotno kraljico spremenila v poredno princesko.
#sabinica#
Povejmo še, da je bil Mark Žitnik na koncu tudi izjemno zadovoljen z gledanostjo in odzivom gledalk ter gledalcev pred malimi ekrani, ob neposrednem prenosu na TV Paprika. Število glasov preko SMS sporočil je namreč doseglo 27.314, kar je zelo težko dosegljivo tudi za resničnostni šov Big Brother na Kanalu A, in to celo ob sobotah zvečer, ko ga vodi Nina Osenar.
In nenazadnje: če primerjamo seznam, pomembnost ter intelekt gostov, ki so včeraj zvečer sedeli in ploskali v Cankarjevem domu, z obrazi na nedavnem sprejemu revije Nova, ob peti obletnici izhajanja, v prostorih Vibe filma, se je na Adami in Evi - malce pretiravanja seveda ne škodi - zdelo, kot da smo na podelitvi Nobelovih nagrad v Oslu. Šefica Nove Maruša Penzeš se je samo čudila...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mark Žitnik Ajša Š. Vodnik Helena Draškovič Ajša Š. Vodnik Kadri Shala Demir Karciezi Špela Grošelj Nina Šušnjar Jennifer Lopez Alma Brdžanovič Petra Thalerja Tina Gorenjak Tina G, Gregorja Polončiča Sabina Remar Simona Lampe Nina Osenar Maruša Penzeš

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Adam in Eva zgoraj skoraj brez napake