objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 29. maj 2007 ob 15:07

Terasa poceni za balkanske dive
Bojan Šrot navdušen nad mariborskim lokalom Samsara, nočnim oporiščem Franca Kanglerja
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Če sodimo po njenem zadnjem nastopu v Mariboru, kljub trdni drži in izdelanem imidžu, Severina Vučković, bolj znana kot hrvaška Seve Nacionale, počasi tone v pozabo. Na koncertih je že dolgo več ne spremlja niti okrnjena postava Prljavega kazališta s Tihomirjem Filešem na čelu. Tudi v neposredni konkurenci z razvpito Arkanovo vdovo Ceco Ražnatović, je potegnila kratko.
Koncert globoko pod ceno balkanske dive (8 evrov za Vip in 4 evre za običajne obiskovalce, toliko so pač stale vstopnice) ter porazno prazna terasa Samsare, od znanih Mariborčanov velja omeniti le podžupana Andreja Verliča (LDS), ki se je kakor zabaval v družbi celjskega župana Bojana Šrota (SLS), nas navajata na misel, da se časi mega uspešnega hrvaškega popa pri nas končujejo. Tudi sicer Severini in njenemu zvedzniškemu imidžu ni šlo ravno po željah. Prvotno mišljeno fotkanje le enega (prvega) komada, z grožnjo, da bo drugače nemudoma zapustila prizorišče, je bilo prestavljeno na prvih deset. Tudi kasneje ni bilo nobenih težav narediti še kar nekaj njenih posnetkov.
Največji navdušenci in poznavalci Severine pa so ocenili, da se je od zadnjega gostovanja na isti terasi (Samsara, 22. septembra 2006) njeno oprsje bistveno povečalo.


Ampak tudi Ceci ne kaže nič bolje, saj je bilo po naših podatkih za njeno prvo gostovanje v Mariboru prodanih izredno malo kart (njene cene so bile sicer višje kot Severinine: 100 evrov za super Vip, 50 evrov navaden Vip, 22 evrov pa so morali odšteti običajni obiskovalci), zalomilo pa se je tudi pri samem financiranju, katerega levji delež bi naj prevzel celjski župan Šrot.

Celjski župan Bojan Šrot pa je očitno navdušen nad Samsaro (čeprav so tam vedno neke pretepaške frke), ki že nekaj časa funkcionira kot eno izmed glavnih oporišč mariborskega župana Franca Kanglerja, prijatelja in strankarskega (celo frakcijskega) kolega Bojana Šrota. Glavna zveza med Kanglerjem in nočnim klubom Samsaro je Bojan Belna mlajši, direktor in solastnik Samsare. Je pa zanimivo, da je njegov oče, Bojan Belna starejši, eden izmed vodilnih fukcionarjev štajerske SDS, ki se s Kanglerjem ne razume ravno nabolje.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Severina Vučković Arkanovo Ceco Ražnatović Andreja Verliča Bojana Šrota Bojan Belna mlajši Bojan Belna starejši

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Terasa poceni za balkanske dive