objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 22. junij 2007 ob 14:12

Eks tožilka, eks guverner ter zgodovinar Božo; kdo je boljši?
V LDS za predsedniške volitve trije kandidati, Mitja Gaspari, Zdenka Cerar Božo Repe
2007 Pozareport

Odpri galerijo

V LDS so bili doslej za volitve predsednika republike evidentirani trije kandidati. To so nekdanja generalna državna tožilka Zdenka Cerar, zgodovinar Božo Repe in nekdanji guverner Banke Slovenije Mitja Gaspari. Izvršni odbor stranke je 14. junija razpisal evidentiranje kandidatk in kandidatov za volitve predsednika republike, rok za evidentiranje pa se izteče 29. junija, so sporočili iz LDS.
Kot je znano, so svojo kandidaturo na volitvah doslej napovedali poslanec v Evropskem parlamentu Alojz Peterle, predsednik SNS Zmago Jelinčič Plemenit, predsednica zunajparlamentarne stranke Glas žensk Slovenije Monika Piberl, predsednik zunajparlamentarne Stranke mladih Slovenije Darko Krajnc, ter podjetnika Marjan Beranič in Jože Andrejaš. Predsednik SD in evropski poslanec Borut Pahor pa bo svojo odločitev glede kandidature na predsedniških volitvah sporočil danes na slavnostni akademiji SD.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zdenka Cerar božo repe Mitja Gaspari Alojz Peterle Zmago Jelinčič Plemenit Monika Piberl Darko Krajnc Marjan Beranič Jože Andrejaš Borut Pahor

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Eks tožilka, eks guverner ter zgodovinar Božo; kdo je boljši?