objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 23. julij 2007 ob 03:28

Dobila je priložnost, predstavlja drugačnost
Zanimivo bo: Elena Pečarič napovedala kandidaturo na predsedniških volitvah
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Predsednica YHD - Društva za teorijo in kulturo hendikepa Elena Pečarič je sporočila, da napoveduje kandidaturo na jesenskih predsedniških volitvah. Kot je navedla, so ji člani predsedstva stranke Akacije obljubili podporo pri zbiranju potrebnih 3000 podpisov volivk in volivcev, nastopila pa bo v kampanji z geslom Priložnosti za vse!
"Dobila sem priložnost za ples in se odzvala," je zapisala v sporočilu za javnost. "Predstavljam drugačnosti, ki se jim preprečuje vstop v politično, čeprav smo predmet političnega. In prav zato, ker nočemo biti zgolj objekti političnih igric, nemi gledalci in nemočne žrtve, stopam v to igro z velikimi koraki."
"Nočem zmagati za vsako ceno, zato se mi ni potrebno pretvarjati," nadaljuje Pečaričeva v sporočilu. Po njenem mnenju institucije ne služijo državljanom, ampak so "obramba elite pred državljani, in čutim, da je oblast vse bolj arogantna, državljanke in državljani pa vse bolj vdani in apatični".
Kot je znano, so svojo kandidaturo na volitvah doslej napovedali poslanec v Evropskem parlamentu Alojz Peterle, nekdanji slovenski veleposlanik pri ZN Danilo Türk, nekdanji guverner Banke Slovenije Mitja Gaspari, predsednik SNS Zmago Jelinčič Plemeniti, predsednica zunajparlamentarne stranke Glas žensk Slovenije Monika Piberl, predsednik zunajparlamentarne Stranke mladih Slovenije Darko Krajnc ter podjetnika Marjan Beranič in Jože Andrejaš.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Elena Pečarič Alojz Peterle Danilo Türk Mitja Gaspari Zmago Jelinčič Plemeniti, Monika Piberl Darko Krajnc Marjan Beranič Jože Andrejaš

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Dobila je priložnost, predstavlja drugačnost