objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 10. avgust 2007 ob 09:57

Kdo bo vodil TLP, Tjaša Železnik ali Ota Roš? Najverjetneje Tjaša.
Rubriko razvpite Ane Jud bodo snemali vnaprej, sestanki z njo pa bodo izven hiše
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Čeprav bo avdicija za novo voditeljico TLP šele v ponedeljek, smo izvedeli, da bo to mesto najvejetneje dobila celjska gledališka in filmska igralka Tjaša Železnik. Plavolaska je najbolj znana po glavni vlogi v celovečernem filmu Kratki stiki (režiral ga je Janez Lapajne) in vodenju viktorjev skupaj z Jurijem Zrnecom.
Edina konkurentka Tjaše Železnik za vodenje TLP je moderatorka ljubljanskega radia Antena, Ota Roš, prav tako blondinka, čeprav naši viri trdijo, da je Železnikova favoritka. Zaradi njunega dopusta, ki traja do nedelje, je bila prestavljena tudi avdicija, sprva predvidena za 6. avgust.


Moški sovoditelj TLP je praktično že znan: gre za temnolasega gledališkega igralca Dejana Pevčevića.
Novi pridobitvi delno prenovljene oddaje TLP, ki štarta v nedeljo, 2. septembra, v enaki dolžini kot prej, bosta tudi Družabna kronika, ki jo bo vodil Anžej Dežan (mimogrede: to naj bi še najbolj razveselilo novinarja Vikenda Saša Kralja, ki ga je tabloidna revija Nova pred časom razkrila kot Dežanovega intimnega prijatelja; no, zdaj je morda že bivši), in rubrika razvpite Ane Jud, ki bo znane medijske osebnosti intervjuvala v taksiju.

Judova (ta teden je v Magu objavila silno žaljiv članek o politiku Zmagu Jelinčiču Plemenitemu; pravijo, da je to njeno maščevanje liderju SNS, ki je v neki televizijski oddaji pred kratkim izjavil, da je Judova psihični bolnik) vodstvu TVS menda obljublja silno znana imena intervjuvancev, med njimi hrvaškega predsednika vlade Iva Sanaderja, srbskega režiserja Emirja Kusturico, slovitega skladatelja Gorana Bregovića ... Iz previdnosti pa sta se odgovorni urednik razvedrilnega programa Petar Radović in nova urednica TLP Natalija Gorščak odločila, da mora Judova vse oddaje posneti vnaprej (njena rubrika bo tudi sicer nastajala kot zunanja produkcija), čeprav oddaja TLP poteka v živo. Prav tako mora Judova vnaprej predložiti imena gostov in zanje dobiti odobritev urednikov. Po naših informacijah tudi ni posebej zaželeno, da bi se Judova preveč potikala po pisarnah in hodnikih RTV, zato naj bi sestanki med njo in Gorščakovo potekali izven hiše, ob kavicah v sosednjih lokalih ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tjaša Železnik Janez Lapajne Jurijem Zrnecom Ota Roš Dejana Pevčevića Anžej Dežan Saša Kralja Ane Jud Zmagu Jelinčiču Plemenitemu Iva Sanaderja Emirja Kusturico Gorana Bregovića Petar Radović Natalija Gorščak

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kdo bo vodil TLP, Tjaša Železnik ali Ota Roš? Najverjetneje Tjaša.