objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 17. avgust 2007 ob 08:01

Se bodo zakonske težave Pink končale z ločitvijo?
Pevka in mož Carey se večino časa le prepirata, on se tolaži v objemu neznane blondinke
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Že nekaj časa krožijo govorice, da razmerje med razvpito ameriško pevko Pink in njenim soprogom Careyjem Hartom ni ravno rožnato. Poleg tega njuni prijatelji trdijo, da živita ločeni življenji, ko pa sta skupaj, se večino časa prepirata.
Voznika motokrosa Harta so pred kratkim videli v enem od nočnih klubov v Hollywoodu, kjer ni skrival svoje naklonjenosti neznani plavolaski, s katero se je družil do zgodnjih jutranjih ur. Njegovo vedenje je še dodatno potrdilo govorice, da je ljubezen kontroverzne glasbenice končana, in da je na vidiku ločitev. Pink je ta večer kot cel prejšnji mesec preživela na turneji po Evropi, kar je po trditvah njunih prijateljev še dodatno pripomoglo k njuni odtujenosti.

Še pred Careyjevim nočnim izletom je imel par zakonske težave, ki so jih doslej pripisovali ločenemu življenju, vendar so njuni prijatelji zdaj izjavili, da je ločeno življenje njun način za rešitev zakona. Carey namreč težko sprejema, da je njegovi soprogi kariera pomembnejša od njunega zakona, zato naj bi se odločila nekaj časa preživeti ločeno in tako ugotoviti, koliko jima pomeni zakon, ki sta ga sklenila pred dvema letoma.

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Pink Careyjem Hartom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Se bodo zakonske težave Pink končale z ločitvijo?