objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 7. september 2007 ob 08:49

Simona Rakuša na Info TV?
Leo Oblak prenavlja Info TV, nova osrednja informativna oddajo štarta spomladi 2008
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Simona Rakuša, novinarka informativnega program TV Slovenija, znana predvsem kot nekdanja voditeljica TV Dnevnika, se po naših informacijah pogovarja o morebitnem prestopu na Info TV, kjer lastnik Leo Oblak ambiciozno pripravlja osrednjo dnevno informativno oddajo.
Denar za prenovo Info TV (2,2 milijona evrov) je že zagotovljen z dokapitalizacijo in nakupom 49-odstotnega deleža Info TV, katerega je pred časom kupila družba Triglav Naložbe, sicer v lasti Zavarovalnice Triglav. Mimogrede, manjšinski nakup Info TV v nadzornem svetu Triglav Naložbe naj bi dalj časa blokirala razvpita Andrijana Starina Kosem, kot državna sekretarka in članica nadzornega sveta, ko pa je odstopila z obeh funkcijo, so nadzorniki Triglav Naložbe hitro požegnali vstop v Info TV.
Nova oddaja, ki naj bi bila na sporedu ob 18.00, štarta predvidoma spomladi prihodnje leto, pri Oblaku pa se menda kar vrstijo svetovalci nekaterih ameriških televizijskih družb, ki naj bi projekt postavljali na noge. Zanimivo, da naj bi eden od Američanov med gledanjem oddaje 24ur na Pop TV (slučajno jo je vodila Tamara Vonta) prostodušno izjavil, da gre za programski izdelek, ki sodi v zgodnja sedemdeseta leta prejšnjega stoletja, in to s Tamaro Vonta vred. Info TV naj bi se tudi preselila v nove prostore v Stegnah (tam bo tudi dovolj velik studio), čisto blizu stavbe, kjer domuje Slovenska obveščevalno-varnostna služba Sova.

Simona Rakuša naj bi se dogovarjala za mesto voditeljice, medtem ko bi Oblak na stolčku odgovorne urednice oddaje menda najraje videl Tjašo Slokar, urednico večernih poročil na Pop TV.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Simona Rakuša Leo Oblak ndrijana Starina Kosem Tamara Vonta Tjašo Slokar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Simona Rakuša na Info TV?