objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 7. september 2007 ob 18:36

Nina Osenar boljša od Sanje Grohar, Iris Mulej ni praktično nikjer
Fajt slovenski starlet za pozornost medijev se je preselil celo na You Tube
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Na eni najbolj obiskanih spletnih strani youtube.com kar mrgoli filmčkov, ki jih tam objavljajo bodisi slovenske starlete same ali pa njihovi oboževalci. Dve od najbolj seksi slovenskih eks misic Nina Osenar in Sanja Grohar v slovenskih medijih že nekaj časa bolj ali manj uspešno tekmujeta za pozornost; merjenje moči, katera je bolj popularna, pa se je že pred časom preselilo na You Tube.

Sanja v tem dvoboju počasi izgublja, saj se vsi videoposnetki, ki so kakorkoli povezani z njo, lepo zvrstijo na eni sami strani, medtem ko je filmčkov z Nino Osenar 31. Med njiju pa se je vrinila še ena bivša misica Rebeka Dremelj. Ta ima na You Tube objavljenih 22 posnetkov. Na pojavljanje na tej spletni strani pa po številu filmčkov sodeč bolj malo dajo ostale slovenske lepotičke.

Še vedno aktualna miss Universe Slovenije Tjaša Kokalj jih ima pet, miss Slovenije 2007 Tadeja Ternar ima dva, prav tako sta objavljena dva filmčka lanske zmagovalke prireditve Miss Slovenije Iris Mulej, pa še to je eden s tiskovne konference, kjer je pravzaprav glavna zvezda predsedniški kandidat Lojze Peterle. Mulejeva se je tam pojavila le v znak podpore njegovi kandidaturi.

Najslabše pa so jo s pojavljanjem na You Tube odnesle starleta Alma Brdžanović, ki je kot ena od akterk omenjena le v enem posnetku, ter nekdanji miss Universe Sabina Remar in Nataša Pinoza.

Ko smo v iskalnik vtipkali njuno ime se je na ekranu izpisalo No Videos found for 'nataša pinoza' in No Videos found for 'sabina remar' . V prevodu to seveda pomeni, da si lepotičk na razvpitem You Tube zaenkrat še ni možno  ogledati.

Lestvica slovenskih misic, ki se najpogosteje pojavljajo na You Tube, izgleda nekako takole:
1. Nina Osenar (31 filmčkov)
2. Rebeka Dremelj (22 filmčkov)
3. Sanja Grohar (7 filmčkov)
4. Tjaša Kokalj (5 filmčkov)
5. Iris Mulej (2 filmčka)
6. Tadeja Ternar (2 filmčka)
7. Alma Brdžanović (1 filmček)
8. Sabina Remar (0 filmčkov)
9. Nataša Pinoza (0 filmčkov)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nina Osenar Sanja Grohar rebeka dremelj Tjaša Kokalj Tadeja Ternar Iris Mulej lojze peterle Alma Brdžanovič Sabina Remar Nataša Pinoza

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nina Osenar boljša od Sanje Grohar, Iris Mulej ni praktično nikjer