objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 17. september 2007 ob 15:55

Kandidira lahko tudi Darko Krajnc
S pomočjo stranke, prijateljev in sorodnikov je zbral več kot tri tisoč podpisov
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Predsednik zunajparlamentarne stranke SMS Darko Krajnc je doslej zbral okoli 3300 podpisov podpore, zato bo prihodnji teden na sedežu Državne volilne komisije vložil kandidaturo za jesenske predsedniške volitve. Krajnčevo kandidaturo mora sicer uradno potrditi še svet stranke, kar bo predvidoma storil na seji prihodnji ponedeljek.
"Podpisov nisem zbral sam, temveč so mi pri tem pomagali moja ekipa stranke SMS, prijatelji, sorodniki, znanci in predvsem vsi, ki so mi dali podpis podpore. Zato se zahvaljujem vsem, ki so prispevali svoj podpis, vse, ki so zbirali podpise na terenu in vse, ki so kakorkoli pripomogli k temu, da smo zbrali potrebne podpise, in to v roku, za katerega smo se v stranki tudi dogovorili – torej deset dni pred skrajnim rokom za vložitev uradne kandidature," je povedal Krajnc. Kot je še dejal Krajnc, bodo tisti, ki nameravajo kandidirati izključno s podporo volivcev in so v javnosti manj znani, težko uspeli. Med tistimi, ki so mu dali svoj podpis, je po njegovih besedah tudi nekaj znanih osebnosti in županov, vendar jih ni želel izpostavljati.
Kar se tiče možnosti v bitki za predsedniški stolček, Kranjc meni, da imajo za zmago vsi vsaj delček možnosti. Sam računa tudi na volivce, ki so z obstoječo politiko naveličani. Ob tem je izrazil prepričanje, da določeni mediji favorizirajo nekatere kandidate. Kljub temu pa napoveduje, da bo tekom kampanje odpiral določena vprašanja, do katerih se bodo ostali kandidati morali opredeliti.
Spomnimo. Kandidaturo so doslej uradno vložili poslanec Lojze Peterle, Zmago Jelinčič Plemeniti, Mitja Gaspari, Elena Pečarič in Danilo Türk. 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Darko Krajnc lojze peterle Zmago Jelinčič Plemeniti Mitja Gaspari Elena Pečarič Danilo Türk. 

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kandidira lahko tudi Darko Krajnc