objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 19. september 2007 ob 08:41

Tudi Ujčič storniral Pečaričevo!
Edina predsedniška kandidatka bo na svoj račun na televiziji lahko prišla šele na Pop TV
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Po fiasku z Vladimirjem Voduškom in njegovo oddajo Vroči stol, kjer ni smela sodelovati predsedniška kandidatka Elena Pečarič, ampak samo Lojze Peterle, Mitja Gaspari, Danilo Türk in Zmago Jelinčič Plemeniti (oddajo si je ogledalo 215.000 gledalcev in je bila ta ponedeljek najbolj gledana oddaja na TV Slovenija), po včerajšnjem ping pongu z Matjažem Erznožnikom, odgovornim urednikom informativnega programa na Radiu Slovenija, ali bo smela nastopiti v današnjem radijskem dvoboju predsedniških kandidatov (ker Marko Golobič in njegova Republiška volilna komisija nekaj zamujajo z uradno potrditvijo njene kandidature), je Eleno Pečarič s televizjskega soočenja storniral tudi Janez Ujčič, direktor in odgovorni urednik mariborskega RTS. Njegovo soočenje bo prihodnjo sredo, 26. seprembra, ob pol osmih zvečer v mariborski Kazinski dvorani, z neposrednim prenosom na RTS. Ujčič je za naš portal povedal, da so na soočenje povabili tiste štiri kandidate, ki vodijo v vseh javnomnenjskih anketah, Pečaričeve pač ni med njimi.
Je pa Elena Pečarič povabljena na televizijsko soočenje na Pop TV, ki bo dan kasneje, v četrtekt, 27. septembra. Vodila ga bosta Darja Zgonc in Edi Pucer, na sporedu pa bo ob 20.00, namesto Slakovih Trenj. Je pa zanimivo, da so se v sporočilu za javnost poptevejevci netočno pohvalili, da bo pri njih na sporedu prvo televizijsko soočenje predsedniških kandidatov; v svojih neizmerni želji biti prvi so očitno pozabili na svojega nekdanjega kolega Janeza Ujčiča, ki jih je z RTS prehitel za točno 24 ur!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Vladimirjem Voduškom Elena Pečarič Lojze Peterle Mitja Gaspari Danilo Türk Zmago Jelinčič Plemeniti Matjažem Erznožnikom Marko Golobič Janez Ujčič Darja Zgonc Edi Pucer

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tudi Ujčič storniral Pečaričevo!