objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 1. oktober 2007 ob 18:32

Petra Slapar po nove komade v tujino
Angažirala je ameriškega raperja Spinza, čez en mesec pa jo čaka zagovor diplome
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Pevka Petra Slapar se je odločila svojo glasbeno kariero zaupati v roke tujcem. V petek skupaj s svojim fantom, šamanom Robertom Lavtarjem, odpotuje v Švico, kjer bo v studiu v mestu Romanshorn v nedeljo posnela kar pet pesmi, katerih avtor je ameriški producent in raper Scott Lykins-Spinz.

Nad Slaparjevo je zelo navdušen, saj je prepričan, da ima vse potrebno, da postane nekakšna slovenska Madonna. Pevka je za naš portal povedala, da ima pred snemanjem precejšnjo tremo, saj bo morala vse pesmi posneti v enem samem dnevu, zato upa, da bo njen glas to zdržal. Mimogrede, Petro konec oktobra čaka zagovor diplome, in sicer bo diplomirala na ljubljanski Fakulteti za naravoslovje in tehnologijo. In kdo je Scott Lykins, ki v seksi slovenski pevki vidi tak potencial?

Američan, ki že tri leta živi v Sloveniji in je tudi poročen s Slovenko. V kratkem bo izdal svoj treji album, ki ga je prav tako posnel v Švici. Je dober prijatelj razvpitega bosanskega raperja Eda Maajke, Igor Vidmar ga je pred časom razglasil za Eminema Bosne, skupaj pa nameravata v kratkem lansirati linijo oblačil. Pri posameznih projektih sodeluje še z nekaterimi hrvaškimi glasbeniki, kot sta na primer Bolesna braća in General Woo. Lykins sodeluje tudi z nekaterimi ameriškimi raperji, med njimi je tudi Kurupt (s Snoop Dogom sta nastopila na letošnjem festivalu Exit v Novem Sadu) ter s slovenskimi Kocko, Flamijem in Megiboyem.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Petra Slapar Robertom Lavtarjem, Scott Lykins-Spinz Madonna Eda Maajke Igor Vidmar General Woo Snoop Dogom Flamijem Megiboyem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Petra Slapar po nove komade v tujino