objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 6. oktober 2007 ob 08:57

Pozareport.si in TV Paprika danes soočata predsedniške kandidate
Ne spreglejte: v soboto, 6. 10. ob 20.00 na Papriki, v živo; glasujte za svojega kandidata
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Spletni portal Pozareport.si in TV Paprika pripravljata čisto posebno soočenje predsedniških kandidatov, ki si ga boste lahko televizijski gledalci ogledali v živo, danes, v soboto 6.10. ob 20.00 na Papriki. Na soočenje, ki ga bosta vodila urednika obeh medijev Bojan Požar in Mark Žitnik, smo povabili štiri, po javnomnenjskih anketah vodilne predsedniške kandidate, Lojzeta Peterleta, Danila Turka, Mitjo Gasparija in Zmaga Jelinčiča Plemenitega, vendar boste glavno vlogo v tej oddaji imeli vi. Svoja vprašanja za predsedniške kandidate lahko še danes posnamete na mobilne telefone ali s kamero in jih pošljete na naš spletni naslov:
pozareport@pozareport.si
Vendar najkasneje do 15.00. Vprašajte, karkoli vas zanima, videoclipe pa so nam že posredovali tudi nekateri znani Slovenci.
Za svojega favorita lahko tudi glasujete s pomočjo SMS. Glasovanje je že odprto in bo trajalo danes do 21.20, torej praktično do konca oddaje. Rezultate glasovanja bomo objavili tik pred koncem soočenja, predsedniški kandidati pa jih bodo tudi komentirali. Kdo bo torej zmagovalec?!

Glasujete enostavno takole:
SMS Peterle    3737
SMS Turk         3737
SMS Gaspari  3737
SMS Jelincic   3737

Posnetek današnjega soočenja in zakulisje oddaje si boste lahko kasneje ogledali tudi na naši spletni strani.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Bojan Požar Mark Žitnik Lojzeta Peterleta Danila Turka Mitjo Gasparija Zmaga Jelinčiča Plemenitega pozareport@pozareport.si

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pozareport.si in TV Paprika danes soočata predsedniške kandidate