objavi na
pozareport.si

forum

Četrtek, 13. december 2007 ob 08:35

Ben Affleck si je privoščil sendviče, brivski aparat in tajsko masažo
Danila Türka na gala sprejemu ni bilo, Zoran Janković pa ni smel mimo vrste
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Tomaž Lovše in holivudar Ben Affleck na torkovem gala sprejemu imetnikov črne Diners kartice.

Sloviti holivudski igralec, scenarist in režiser Ben Affleck se je na elitnem sprejemu imetnikov črne Diners kartice v torek zvečer na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču prikazal malo pred pol deveto uro zvečer. Na odru, skupaj z moderatorko večera, igralko Pio Zemljič. Slednja je žal delovala pretirano živčno, potem pa je na oder prišla tudi namestnica direktorja Diners Cluba Slovenija Barbara Lovše. Do gala prireditve se je Affleck nekaj ur zadrževal v Hotelu Ljubljana (prej Domina), v predsedniškem apartmaju, menda točno tam, kjer je razvpita Marlenna običajno snemala svojo erotično oddajo za TV3. Kljub temu, da najverjetneje že lep čas ni zašel v hotel s štirimi zvezdicami, je Aflleck na sprejemu pozneje dejal, da je "nice hotel“. Po naših informacijah si je v apartma naročil sendviče, brivski aparat, ki ga je pozabil v Los Angelesu, in tajsko masažo.
Na gala sprejemu je Afflecka pričakalo okoli 1100 gostov, nekoliko preglasna glasba in pretirana tema v dvorani. Tako je bilo komajda videti, kdo vse je bil tam. Neverjetno redki povabljenci so upoštevali navodilo za dress code na vabilu, kje je bilo eksplicitno zapisano black tie, kar pomeni dolga večerna obleka za dame in smoking ter metuljček za gentlemane. Toda pozor, navodila na vabilu ni upošteval nit gostitelj in podpisnik vabila Tomaž Lovše, direktor Diners Cluba Slovenija, kaj šele Ben Affleck.
Simpatični holivudar je na odru najprej povedal nekaj vljudnostih fraz o Ljubljani in Sloveniji ter o svojih filmskih projektih. S klicem iz dvorane Gone baby gone, naslovom njegovega najnovejšega filma, s katerim se poteguje za oskarja, ga je prekinila pevka Anđa Marić Dolničar, Ben pa se ji je lepo nasmehnil. Nato se mu je na odru pridružil ljubljanski župan Zoran Janković in našemu Benu, kot se je hecno izrazil, podaril umetniško sliko Helene Korošec. Z odra se je Affleck v spremstvu Danijela Praštala in še dveh bodigardov sprehodil skozi halo A na teraso, kjer je slabo uro disciplinirano poziral in se fotografiral s povabljenci. Na koncu naj bi bil sicer malce tečen, ob 21.45 pa se je odpeljal proti Brniku, od koder je preko Züricha odletel domov v Los Angeles.
Povabljenci so imeli tekom večera tudi možnost licitiranja treh osebnih filmskih predmetov Bena Afflecka, in sicer podpisan plakat filma Gone Baby Gone, podpisan izvod scenarija Good Will Hunting ter posebno izdajo filma Hollywoodland na DVD-ju z neobjavljenimi prizori s snemanja iz zakulisja, pa tudi unikatne čevlje z idrijsko čipko oblikovalke Alje Novak. Dobrodelna licitacija anonimnih kupcev je Društvu Ženska svetovalnica skupno prinesla 20.400 evrov.


				Celjski koreograf Igor Jelen Igen je bil eden od organizatorjev eventa, Iris Mulej se je menda zaklela, da bo odslej na vsaki zabavi, desno pa je Zoran Gonjevac Grbič, Vip asistent na Diners Clubu Slovenija.<br>
			Celjski koreograf Igor Jelen Igen je bil eden od organizatorjev eventa, Iris Mulej se je menda zaklela, da bo odslej na vsaki zabavi, desno pa je Zoran Gonjevac Grbič, Vip asistent na Diners Clubu Slovenija.

				Anđa Marić Dolničar, v Sloveniji poročena hrvaška pevka, je Benu Afflecku vzklikala med njegovim nagovorom, on pa ji je vrnil s prijaznim holivudskim pogledom in nasmeškom.<br>
			Anđa Marić Dolničar, v Sloveniji poročena hrvaška pevka, je Benu Afflecku vzklikala med njegovim nagovorom, on pa ji je vrnil s prijaznim holivudskim pogledom in nasmeškom.

				Barbara Lovše, Zoran Janković in Ben Affleck kot stari znanci. Plavolaska med Zoranom in Benom pa je najstnica Kaja Pergar, hčerka znanega slovenskega para, Nevenke Črešnar Pergar in Janeza Pergarja.<br>
			Barbara Lovše, Zoran Janković in Ben Affleck kot stari znanci. Plavolaska med Zoranom in Benom pa je najstnica Kaja Pergar, hčerka znanega slovenskega para, Nevenke Črešnar Pergar in Janeza Pergarja.


Med gosti smo pogrešali najavljenega novoizvoljenega predsednika države Danila Türka; in zanimivo, ljubljanskega župana, ki je mimo rdeče preproge hotel vstopiti v halo A, so varnostniki prijazno napotili nazaj v vrsto, kar je razvidno tudi iz našega videoposnetka.
#video#

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ben Affleck Pio Zemljič Barbara Lovše Tomaž Lovše Anđa Marić Dolničar zoran janković Helene Korošec Alje Novak Danila Turka

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ben Affleck si je privoščil sendviče, brivski aparat in tajsko masažo