objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 30. december 2007 ob 05:44

Razvpiti Igor Jelen - Igy spokal kufre
Zapustil knežje mesto Celje; znana je lokacija, ne pa tudi spremljevalec
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Koreograf letošnjih res neštetih eventov slovenskega jet seta, ki mu je bolj ali manj uspešno uspelo povezati umetnost z gospodarstvom, je ravno zaradi tega postal vroča tema v prestolnici. Vprašanj v stilu, le kako uspe temu Celjanu zlobirati, da režira in koreografira toliko prestižnih dogodkov, ne manjka. Predvsem za Dinersov sprejem igralca Bena Afflecka so se slišale govorice, da si pripisuje prevelike zasluge. A za dobrim konjem se vedno dviga prah. Tako se je Igor JelenIgy odpravil na zasluženo lenarjenje. In to na rajski Borocay na Filipinih, kamor se je zatekel z neznanim spremljevalcem in za štirinajst dni zapustil Celje. Ali je to njegov, že nekaj časa bivši spremljevalec, vizažist Luka Simčič, lahko samo ugibamo, saj se je Luka podvrgel strogi dieti. Znano je, da ima Igy rad atletska moška telesa.


Zadnji dogodek, ki ga je sorežiral v tem letu, je bil novoletni sprejem za celjskega župana Bojana Šrota, ki je Igyju pred dvema letoma pomagal pridobiti lastne vadbene prostore. V njih sedem dni na teden, od jutra do noči živijo mladi umetniki ob kreaciji novih umetniških zgodb, se rad pohvali šef plesnega teatra Igen. Prav tako se lahko pohvali z bilanco letošnjega leta. Več kot 200 eventov, predstav in gostovanj v Sloveniji in tujini, 100 ponovitev otroške plesne produkcije na odrih sveta od Cipra, Turčije, Beograda, Italije, Združenih držav Amerike, Velike Britanije. Januarja že potuje na Malto in Ciper, bdel pa bo tudi nad dogodkom, ko bo Slovenija prevzela predsedovanje Evropski uniji. Še najbolj pa ga veseli dejstvo, da lahko končno napove slovensko premiero predstave Hiša 22, ki je svetovno premiero doživela letos poleti v New Yorku. Datum je znan, in sicer 17. marec 2008, na dan, ko bi sloviti baletnik Rudolf Nurejev praznoval sedemdesetletnico. In Igy Nurejeva obožuje enako strastno kot pevko Madonno ali pa lepe obleke in potovanja.
Ima pa Igor Jelen eno od zanimivih ročnih pomanjkljivosti, ne zna si zavezati vezalk in to namesto njega počnejo drugi. Še najraje pa si kupuje obutev brez motečih "štrikov". Na Filipinih bo pa tako ali tako plesal bos.

 

 


 

 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Bena Afflecka Igor Jelen Igy Luka Simčič Bojana Šrota Rudolf Nurejev Madonno

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razvpiti Igor Jelen - Igy spokal kufre