objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Ponedeljek, 31. december 2007 ob 06:00

Totalen šok: mamo in svojega fanta zalotila v postelji
Shelley Buddington je grešnika fotografirala, slike pa nalašč objavila na internetu
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Ko je britanka Shelley Buddington prišla nenapovedano na obisk k svoji mami Lesley, je tam zagledala čevlje svojega fanta Andrewa. Takoj je posumila, da nekaj ni v redu, saj bi moral biti takrat njen najdražji v službi. " Slišala sem glasbo in smeh. Upala sem, da gre za pomoto. Takrat pa mu je mama rekla, da ima mrzle roke. To je bil znak, da se dogaja nekaj čudnega. Globoko sem vdihnila, se umirila in vstopila. Andrew je imel na sebi le boksarice, mama pa je imela oblečene samo spodnje hlačke, zapodila se je proti meni. Rekla sem jima, da sta smrdljiva "prasca" in stekla ven," je povedala razočarana 22-letnica, ki je oba grešnika poslikala, fotografije pa objavila na internetu.

V zvezi z Andrewom je bila sicer deset mesecev, ves čas pa naj bi bil zelo dober do nje. "Pogosto smo šli skupaj ven in se zabavali. Nekajkrat sta skupaj tudi plesala. Niti na misel pa mi ni padlo, da bi se med njima kaj dogajalo," je medijem razložila prevarana Buddingtonova.

Čeprav sta ji oba grešnika zatrdila, da je bilo to prvič, jima ne verjame. Kot pravi, bo materi enkrat verjetno oprostila, zaenkrat pa te slike ne more izbrisati iz glave.
Pohotna 43-letna Lesley je krivdo želela zvaliti na mladeniča. Izgovarjala se je, da jo je zavedel z vinom, masažo in sladkimi besedami. Dodala je tudi, da si je ves čas govorila, da to ni prav, vendar je bila željna zabave in se je popustila. "Nič se ni zgodilo in bolje je tako," se je opravičevala mama. Mladenič ničesar ne obžaluje in trdi, da naj bi se mu nesojena tašča ves čas ponujala.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Shelley Buddington Lesley Andrewa

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Totalen šok: mamo in svojega fanta zalotila v postelji